Bara hästar

Idag var jag väl i stallet vid 11 och då jag började med att mocka båda boxarna och sen gick jag ut och red Carrol. Han var jättefin!

När jag var tillbaka och stod och gjorde i ordning ringde Pilli och sa att jag kunde träna klockan 2 om jag ville. Självklart ville jag det så jag gick upp och åt lite och gick sedan dit. Mockade och allt först.
Träningen gick jättebra så jag hoppas att det håller i sig till helgen! Ska nämligen på ett litet meeting, tävla två klasser, bland annat Mountain Horse-cup. Bara sova över en natt.

Var hemma klockan halv 5 efter att ha putsat och börjat packa. Lång dag med andra ord.

Nu måste jag sticka ut och ta in alla.
HästarHästarHästarHästarHästar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

/LinLin


Vattendunkar i kärra- ingen hit!

Igår kväll efter att jag och Johanna hade ridit skulle vi köra ner med vatten till alla hagar. Riktiga bönder som vi är så tog vi fyrhjulingen och en kärra bakom med alla vattendunkar i. De första 50 meterna gick bra men efter ett pyttelitet (!!!) hopp så råkade hela vagnen gå sönder... Vi fick därför lasta på några dunkar på fyrhjulingen som jag fick springa bredvid och hålla i. Johanna vet inte hur man backar den heller så det blev lite problem när vi skulle köra upp sedan men det löste sig med hjälp av min starkhet!
Herregud.

Iallafall, när vi var klara med allting runt halv 10-tiden tog vi Johannis moppe ner till Statoil och hyrde film och köpte godis. Självklart somnade Johanna i soffan innan filmen var slut. Förvånad jag blir. ;)

Kunde inte somna när vi hade gått och lagt oss för det var så jääävla varmt. Plus att Johanna pratade i sömnen en del. :(
Vi bytte dock säng efter ett tag och då sov jag mycket bättre. Så 6-7 timmars sömn blev det väl. Ingen hit!


bby.....

/LinLin


min prins är frisk!!

Gick upp halv 8 idag bara för att träningen började klockan 9. Trööööött!! Men värt.
Var ganska trött och seg hela första timmen med pilates men på styrketräningen en halvtimme på slutet fick jag lite mer kraft. Susanne hade lagt in lite BodyCombat i passet också som jag tyckte var väldigt roligt men som vissa andra hade lite problem med. Nu gick du över gränsen, Helena!!!!! :@ :P

Efter passet åkte jag, mamma och Eva (tror jag...?) hem till Susanne och fikade. De andra pratade allvar medans jag och Sussis tog en rökpaus. Behövligt må jag säga!!!

Väl hemma i allafall tog jag Benny ner till Lerum och köpte lite presenter till Pussy och Lotten. Köpte även 3 nagellack till mig själv. ;) Lite flugspray och läderputs till stallet också.

Var skitred_hest hela vägen tillbaka eftersom veterinären skulle hit idag och kolla Carrol. Han kom hit en stund efter att jag hade kommit hem och då böjde dem och sprang med honom. Jag vågade inte vara där nere för jag var så jäcva nervös och sen var jag helt säker på att han fortfarande skulle vara halt. Kände det på mig.

Men.

DET VAR HAN INTE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D
Så nu blir det igångsättning med trav och galopp i en månad på rakt spår och sen kommer han och kollar så inget har blivit sämre. (:

Dagens:




Gillar det vita och mintgröna starkt!


/LinLin


Spinning fick inte plats i detta inlägg...

Lotta var här en sväng i eftermiddags och då fick jag min fördelsedagspresent! :D Bättre sent än aldrig <3
Blev aaaaaasglad, som vanligt. Tacktacktacktacktacktacktack!!!!!!!!!!!!!

Vi åkte och badade och hade det myspys, gjorde konster i vattnet som äkta konstsimmare :):)
När vi låg och solade blev vi dock attackerade av en and som inte riktigt gillade Lottens existens och valde därför att flyga henne. Detta resulterade i en vettskrämd Lotta som sprang, skrek och gjorde Russin-dansen samtidigt.. Jag skrattade mycket. :)

När vi hade tagit oss hem gick vi in och läste igenom våran gamla blogg som en gång i tiden var en stor succé i Sverige. Har jag hört. Så om ni vill få er lite underhållning såhär i tuffa tider så tycker jag att ni ska gå in på
http://enriktighit.blogg.se/.
Vi ska nog börja blogga där igen, eller hur Hagge?! :)

Den är en riktig hit i vilket fall.

Sillvik-bilder från förra året! Vi ska dit igen.. Dock utan Torleif. Han är nog död :(

/LinLin


Allting känns så mycket bättre...

Väldans god förmiddag på er!

Jag och Johanni kickade (hahaahha) till rakis med havremopparna imorse och hängde där en stund. Fett.
När vi kom hem fick jag mocka med en väldigt liten grep.. Men det var mysigt för jag lärde känna bajset mycket bättre!

Nu är klockis snart 2 och jag måste bege mig ner och rida den andra pollen. De har stått inne ett tag eftersom Cooga blir skodd så här har man inte tid att sola eller hålla på att roa sig med andra saker! Hästar ska släppas ut och ridas. Trevligt...

Eftersom jag är hurtigheten själv ska jag självklart träna ikväll också. Spinning! Jag och min BTFFs hat-instruktör iofs men jag överlever nog. :)

Nu måste jag bege mig. Orkar inte med några bilder, tror ni klarar det.
Puuusss!

/LinLin


inte bra, Linda...

Mamma hittade bikinin och handduk i Carrols krubba...

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!

/LinLin


Dag med träning, bad och nya vänner...

Idag hade jag lite mer ridsällskap med mig än vad jag brukar ha. Skojsigt! :D
Jag red Bollan, Susanne på Carrol, Klara (mobbad) på Fanny och Klaras kompis Sara red Cooga. Ett härligt litet gäng det där och Sussis skaffade två nya vänner, Tissebooi och en liten löpare. Mys.

När jag kom hem knåpade jag ihop ett litet härligt pass. Knäböj, utfall, box på Baghera-Ingmar, biceps och så rygg och mage på DVD. :) Mys vare.

Jag hämtade min bikini hos Gustis också men självklart har jag tappat bort den. :O Fick därför ha VÄLDIGT omatchande bikinidelar när jag åkte och badade med Poss(rr)y och Susanni. Mina var dock finare än Sussis 80-tals överdel och Puma-shorts.. men det var mys ändå. God köttsallad säger jag bara!

Nu ska jag snart gå ner och tvätta min lille Carrolbarrol och ta in Bolls och Fanny.


hej.

/LinLin


...Alla känslorna på en och samma gång

Midsommarafton igår var jättemysig, likaså början på dagen idag.
Vi åkte till Idas pappa och åt midsommarmat och umgicks med hennes släkt. (Nästan) Alla var hur trevliga och pratsamma som helst så jag kände mig jättevälkommen. Jag och Ida gick till Klipporna (jaja, Udden!) på kvällen och satt och snackade och så. Vid 9 tog vi mopparna och körde hem till mig igen, målade ögonryn och träffade lite av min, inte alls lika roliga, släkt.

Den här dagen började som sagt bra men efter den sena lunchen har allt mest gått utför. Bråk och känslor av att inte vara tillräcklig. För höga(?) krav på sig själv och på andra och besvikelser när man inte uppfyller dem.

Har börjat tänka på Valle och fått gråtattacker. Alla känslor kommer bara på en gång.

Ska läsa lite bloggar nu och sluta tänka på mitt eget liv för en gångs skull. Hoppas på en bättre dag imorgon.


/LinLin


Midsommar

Var så jävla trött igår rent ut sagt så därav inget bloggande. Somnade till och med några timmar mitt på dagen. Men det hände inget speciellt igår. Red två hästar och gjorde stallet, sov (haha) och tränade Combat på kvällen.

Idag är det midsommar! :D
Har hunnit med det som måste göras, alltså ridningen och stallet. Bollan gick jättebra idag!

Den här midsommaren ska spenderas tillsammans med Ida och hennes släkt (moster bl.a, lär bli mys! haha). Vi ska hem till hennes pappa där det kommer vara ett jävla röj och sen åker vi förmodligen upp till Slätthult igen. :)
Tråkigt att inte L också kunde vara med.

Nu ska vi snart äta lunch här hemma. (:

Idaslida <33 Trogen läsare och kommenterare av denna blogg!

Ha en grym midsommar.

/LinLin


Buskis-bil och risk för vårt eget liv

Alltså, jag har lite panik inför midsommar. Ingen aning om vad jag ska/vill göra!
Trodde att det var på Lördag men det är ju tydligen i övermorgon. :S
Någon som har något tips? Vad ska ni göra?

Fick köpt lite nödvändigheter på Hööks. ;) Läderputs, huva, hästsalva, hästschampo och en saltsten. Wohoooo.
 -.-
Men trevligt att umgås med Susanne, Rundhuvudet och Fanny i alla fall. Även om Rundet skrek över hela affären om vilka grejer hon vill ha. ;)
Fikade också efteråt och jag beställde en kaffemocca eller något. Det skulle tydligen smaka choklad men det smakade bara bajs. Ingen hit!

På vägen hem körde det förbi en bil med regestreringsskylten "BUSKIS" (HAHAHAHAHHAHAHAHA) så jag sa med allvarlig och lite farlig röst "Follow that car.." (not) men det gjorde lilla loppan i alla fall och som tur var körde Buskis-bilen in på Statoil så jag kunde hoppa ur bilen och ta ett kort. ;) Passade på att hälsa på Johanna som jobbar där nu också och hon hade gjort sönder två Gott och Blandat-påsar som hon därför sorgligt nog var tvungen att äta upp..

Efter Statoil-besöket åkte vi till S snart nya hus som var JÄTTEFINT! Ska flytta in där sen hade jag tänkt. :) Vi hade det myspys och åt kammben och torkade av händerna på löv eftersom vi inte har råd att köpa papper.

Red Carrol med Rundhuvudet när vi kom hem och pratade med Johannis i tele om dumma/ elaka mammor halva vägen. ;)

Vi måste också snarast utforska det MYCKET mystiska lätet som båda två hörde från hagarna.. Kanske vi gör det idag till och med? Hoppas vi kommer tillbaka levande annars blir det här det sista inlägget på bloggen.. Och det vill ni ju inte! :D

Klad? Hon kommer älska mig ännu mer efter den här bilden <333

UPDATE: Hon gick med på mitt förslag.. Nu beger vi oss.

/LinLin


Hööks nästa!

Ridit Bollan och gjort stallet.
Druckit pulverkaffe.

Nu drar jag till Hööks!

Trysil! Saknar dig gumman!!!

BTW, äre värt att åka i deg? ;)

/LinLin


KRABBAN- RÖD ASSÅ..

Efter jag hade tränat (var ett jättebra och jobbigt pass, duktig Susanniii!!! Förlåt för dampet men kunde inte hålla mig när jag tänkte mig dig hålla upp lappar med låttexten på, HAHA) såg jag att jag var helt knallröd över hela bröstet och armarna.. :O
Smörjde inte in mig innan jag cyklade till Erika och vi satt ju ute hela tiden så jag måste blivit bränd då. :( Tyckte inte det var så mycket sol dock men tydligen.

Gick jättebra att trava Carrol idag btw, han tyckte det var roligt att göra något annat än att bara skritta!

Imorgon blir det ridning och grejer och sedan hade jag tänkt joina den gröna loppan till Hööks! :)

Öppen för förslag annars, slå en pling!


Biffii-jackan :D Skönt att slippa den ;)
Herregud, kolla håret?! :O lååååångt

/LinLin


Fika- rid- och cykeldag!

Vaknade klockan 8 idag så vid 9 var jag hos Bolli och red henne i paddocken. Asgött att göra det så tidigt.
Var klar vid 11-halv 12 där borta så klockan halv 1 tog jag min lila springare och cyklade iväg till Erika för att fika med henne och pussy. :) Mycket trevligt, har inte träffat henne på jättelänge! Hon har köpt lägenhet nu som hon visade bilder på. Skitfin! Jag ska få köpa den när hon flyttar ut bestämde jag. ;)

Efter några timmar där cyklade jag hem och så kom mormor på ett litet besök. Trevligt, trevligt.
Susanne var precis här så vi bestämde oss för att rida ihop så nu måste jag skynda mig asmycket!!

Kommer alltid försent bara för att jag bloggar i sista sekund. :P

Hinner inte lägga upp bilder, puss så länge.

/LinLin


Släcker ned

Går och lägger mig nu! Har varit mycket idag och så kommer det bli imorgon också. Ska sova tills jag vaknar men förhoppningsvis vaknar jag tidigt och då tänkte jag rida Bollan dirr på morgonen. Efter det får jag förhoppningsvis lite "fritid" och sen är det dags att börja trava Carrol för första gången på länge! :)

Om jag har någon energi kvar kanske jag går på ett spinningpass på kvällen också, men nu ska jag sluta sitta och förutspå min dag i förväg. Den som lever får se!


Sov sött.

/LinLin


Vinnare av blogg-tävling! :D

Cyklat ca 1.2 mil sammanlagt och tränat pilates/styrka i 1 timma. Gott :)

Och så väääärldens coolaste grej!
Jag skickade in ett bidrag till Sveriges största träningsblogg där man kunde vinna 2 deodoranter som precis (eller inte har?) kommit ut i butik och en yogamatta.
Tävlingen gick ut på att skicka in en bild och en kort text från när man tränar/tävlar. Jag skickade in en bild på när jag och Carrol hoppar och- Jag vann! :D

Bloggen har ca 10 000- 20 000 besökare om dagen och ni hittar den på: http://sparkibaken.se/. Där ser ni mitt bidrag också! :D



/LinLin


The best

Nu ska jag byta om och bege mig till min superstjärna Bolchoi. Vi hörs!


Grattis Biggii

Sitter och lyssnar på Maskinen! Så jääävla bra, Dansa med vapen och Kärlek vid sista ögonkastet.

Kom precis hem från Vällsjön. Jag och Ida satt och myste med kaffe på en bänk och snackade om allt mellan fester och alkohol... Myspys var det i allafall, jag badade också, inget jag rekomenderar!

Har redan ridit Carrol, sista dagen att skritta idag! Wohooo :D
Klockan kvart i 4 ska jag träffa Ida så ska jag rida Bollan tillsammans med henne ockaå. :)

Klockan 6 ska jag sitta på cykeln för halv 7 ska jag vara i Floda och träna hos Susanne.

Rolig dag! :D


Min bästa vän fyller år idag!!!!!

Grattis älskling

Minii <3 Biggii

/LinLin


Linda is the name

Jag har namnsdag idag!! :D
Säg grattis :D

Till skillnad från vissa andra..........................................................

En vacker bild på mig själv dagen till ära....

/LinLin


Myspys

Jag har ändrat mig! Det var jättemysigt och skritta.

 

 

Haha, mysigt... (?)


Ja äeer inte bitter

Ska ut och skritta nu.
Ida bangade så jag får rida i min ensamhet på en damphäst som bara vänder så fort han inte vill gå längre.
Kommer bara vara helt tyst och skittråkigt.
Kanonkul.

Ja äeer inte bitter!!

/LinLin


Söndag 20/6

Heeeeeej
Var tvungen att gå upp klockan 9 i morse bara för att släppa ut hästar. Inte sååå värt men måste man så måste man.

Klockan halv tolv till ett ungefär tränade jag Bodycombat och styrketränade/stretchade. Jätteroligt pass, inget fel med det men jag har börjat få ont i benhinnorna igen och eftersom det nästan bara är hopp och slag i passet så gjorde det ganska ont. Nu känner jag ingenting men jag får se hur jag gör i framtiden. Vill ju inte göra det värre.
Får gå på detso mer spinningklasser och cykla till pilatesen! :)

Nu öser regnet ner så jag har inte riktigt planerat när jag ska rida än. Tror jag låter Bollan vila idag. Eller så går jag en promenad med henne.. Måste skritta Carrol också. Så jävla segt.

Längtar tills jag får komma ut på tävlingbanorna igen med min prins!

/LinLin


hej

Cajsa e här. Jag har träffat henne nu..


Ska sätta mig i ett skåp snarast

Possy (hahahaha B fattar!!) är påväg hem... Mycket red! Kanske går och sätter mig i något skåp eller nåt. Inget ovanligt alltså. ;)

Ikväll, eller om 20 min faktiskt, kommer familjen Törna hit och äter (vi ska också äta asså..).
Trevligt värre!

Fyller ut med lite outfit-bilder!

/LinLin


Glad syster + Mycket arg syster

Hej!
Har precis duschat och gjort i ordning mig, har nämligen varit på tävling hela dagen.
Hoppade Bollan i en lättb och det gick verkligen jättebra! Hur fin som helst och jag red mycket bättre nu än förra gången också. Slutade på en åttonde plats av åtta placerade. Supernöjd!

Ida var med hela dagen och hjälpte till också. Tack gumman! <3 Hoppas du blev glad över din plopp. Eller var det center? Eller plopp? Nääe, det var center (tror jag..). ;)

Något som inte är lika kul dock är att jag råkade hälla ut lite vatten på pussys dator igår och idag funkar den inte... Arg_hest kan jag lova. Har dock inte träffat henne än som tur är.. :S

Vet inte hur jag ska betala den heller för har bara 400 kr typ. Men det löser sig. ;)


/LinLin


Outfit

Åhh, vad det här är segt.
Vill att klockan bara ska bli 7 så att jag kan börja göra i ordning mig och förbereda för cyklingen!

Gårdagens outfit:




Benny JR!

/LinLin


Hard day

Hejhej
Gud, är helt slut.
Jobbig dag i stallet, gick ut halv nio och kom hem strax efter ett. Ridit två hästar, mockat fem boxar m.m.

Lotta skicka sms och frågade om jag ville hänga med ut och cykla och jag sa ärligt att jag inte orkade. Ska cykla ner till träningen ikväll och träna så jagmåste vila lite. Men vi får väl se, hon kanske kommer uppsusandes hit snart och tvingar med mig ändå.

Nu ska jag gå ut och lägga mig på altanen och försöka få lite färg!


/LinLin


Jagad av onda varelser

Min bästa åkte hem för en stund sedan och hon hjälpte mig med stallet och ridningen idag.
Hon skrittade Carrol och jag red med på Bollan, myyyyspys. Hon hade väldigt roligt åt mig också när jag fick panik när jag fick en hel getingsvärm efter mig! Jag lovar, de var säkert 100! MINST. Jag lyckades dock klara mig ur situationen utan större skador som tur var..

Snart ska vi dra in till stan och kolla på bio. Eftersom båda två bara äääääälskar Hannah Montana (Inte Miley Cyrus, vem är det??!) så ska vi titta på The last song. Jag får låna cykellås av Gusten så jag tar min lila springare ner till tåget! :)

Min supersnygag vän, Moa, fyller 16 idag!

GRATTIS!!

/LinLin


Ensam och red

Godmorgon.
Jag har suttit här i en timme nu och kollat på sommarlovsmorgon. Väldigt intressanta program som vampyrskolan (VLADIMIR!!) och småkryp.

Lotten sover fortfarande även fast jag sa till henne att vampyrskolan var på TV... Konstigt! Kanske måsste gå in och titta till henne snart :O


Uppdaterar mer senare, nu kom hon som jag har tagit datorn från hem... red

/LinLin


Dag med min bästa

Heej på er! :D
Haft en bra dag? Det har jag! :D

Gick upp vid halv åtta för att hinna rida innan jag drog till stan så klockan fem i åtta satt jag uppe på första hästen och strax innan tio hade jag hunnit rida båda två och mockat en box redan! Riktigt skönt att vara klar med allt så tidigt.

Jag tog Benny ner till stationen och mötte upp Lotta och vi tog tåget in till stan. Jättemysigt verkligen för vi gick ute hela tiden och det är ju superfint väder! Handlade faktiskt en del, bl.a träningsbyxor, svart, jättefin tröja, svart- och zebrafärgad midjekjol/tubtopp, cykelshorts och ett diadem! Kan lägga ta en bild och lägga upp senare ;)

Lotta tvingade med mig till donken också... Fick motvilligt följa med eftersom hon påstod att jag hade tvingat med henne till Paprika allt för många gånger (?!). Åt en sallad i alla fall. Paprikas är mycket godare. -.-
hehe

Nu ska vi snart träffas igen och träna spinning! :D Woho, jag lyckades övertala henne!

Haha, nååågra år sen ;)

Inte så positiv till donken då heller....

HAHAHAHAH, våra bästa sidor <3<3<3

Älskar min prinsessa över allt annat.

/LinLin


Fan vad jag bloggar

Heeeeej :D
Jag gör 2 inlägg direkt efter varandra! Då är man engagerad ;) Jag tror jag kommer att lyckas bra som storbloggare i framtiden, vad tror ni?

Dageeeeen, iallafall.
Vaknade tjogo över 10= SEEEENT!
Lite panik, kokade och åt mannagrynsgröt för första gången i mitt liv, riktigt mumsigt faktiskt!
Gick ner till stallet, tog in och släppte ut hästar, putsade, red Carrol, släppte ut honom, mockade, bytte vatten mm. mm. mm......

Sen dess har jag suttit här, fått en mycket smärtsam massage av Pussy och skickjat in ett bidrag till en tävling! Hoppas jag vinner, mitt var riktigt bra... Jag informerar mer senare ;)

Ikväll, klockan 7 ska jag hoppträna Bollan! :)

Nu måste jag rusa ner och ta in hästarna, ett oväder ser ut att vara påväg... leeeeskigt

Ledtråd...

/LinLin


My weekend on västkusten

Igår kom vi hem från Sillvik, hann tyvärr inte blogga eftersom jag gick bort och red Bollan direkt när vi kom hem. Efter det var det middag och TV och sen däckade jag ;)

Det var i alla fall jättemysigt där ute som vanligt. När vi kom ut lagade papi mat och efter det kollade vi på två filmer (jag och pappa kollade på två, mamma somnade som vanligt..)

Den första hette "The Informant" eller något. Trodde att den skulle vara värsta bra eftersom Matt Damon spelade huvudrollen men man fattade ingenting tills slutet typ. Fast då fick jag fråga mami och papi om vad som hände ändå, haha. :P Den var väl lite rolig när jag fattade vad den handlade om ;)
2 av 5 toasters!

Den andra filmen var betydligt mer lättsam och lätt att förstå!
"The ugly truth" hette den. Romantisk komedi typ, riktigt rolig men lite pinsam att titta på tillsammans med sin pappa kanske.. Ni som har sett den förstår vad jag menar!
4 av 5 toasters!

I alla fall, nästa dag var det sol och varmt så då var jag så duktig och klippte HELA gräsmattan själv! :O Okej, ingen vet hur stor den är... Ni som vet, ganska stor är den väl ändå? ;)
Solade gjorde jag självklart och var ute och sprang. Riktigt snabb är jag ska ni veta! :D Efter jag hade sprungit tog jag årets första dopp i havet. Myyyyys.

Det var lite av min helg :D I know you lööve it.


MÖRDANDE MRL

Precis varit och tränat MRL 75 (mage, rumpa lår och kondition i 75 min). Möööööööördande!!! Härlig träningsvärk imorgon hoppas jag på! :D

Nu ska jag ta mig ut i det mysiga vädret och rida 2 hästar. Får hoppas att jag inte blåser bort..
Vid 4 ska jag och papi åka och hämta mamma på jobbet och så ska vi åka till vårat sommarställe i Sillvik. Ska bara vara där över natten så jag är hemma imorgon igen :) Hoppas på bra väder så jag kan springa och bada i havet :D

Haha naaw, jag och Axel på balen :)<3

/LinLin


Intensiv dag

Heeeeeeeeeej :D
Riktigt bra dag idag! :D Är asglad :D :D :D (papi)

Började med att jag vaknade vid 10, lätt illamående dock. Åt frukost och gick sedan ner till vårat stall och red Carrol, mockade båda boxarna och släppte ut. Sen cyklade jag den långa vägen till Johanna och fodrade Bollan och storhästarna. Passade på att mocka hennes box, byta vatten och putsa och allt sånt medans dem åt. :)

Tog in och gjorde i ordning och red sedan på rakbanan! Pigg_hest som vanligt :)
Pratade med Lotten i tele typ hela vägen dit och hem också, myspys <3

När jag kom hem putsade jag sadeln och gjorde i ordning allting. Väldigt glader idag också! Blir förvirrad.. Sånt man får ta. :P

Hemma vid halv 4 i alla fall. Vääldigt hungrig men kunde bara äta en macka eftersom jag hade bestämt mig för att åka och träna Afro som började halv 5 -.- Blev väldigt stressigt men hann precis. Hade dock inte så mycket energi till mer träning så jag var rejält trött efteråt.

Nu ska jag spendera kvällen med att kolla på Bella&Tyra- show som jag missade igår. Trevligt värre ;)

Bild från balen på mina bbys <3
Haha, blickarna... :P


Skolavslutning

Skolavslutning igår!
Det var myspys och jag grät typ ingenting. Klart det är tråkigt att sluta i en skola man har gått i i 10 år och där man har massa minnen och det är sorgligt att skiljas från alla, vissa har jag träffat nästan alla vardagar i 10 år. Men jag vet att jag kan hålla kontakten med alla, om jag vill.

Efter avslutningen åkte vi hem och åt melon och goa grejer hemma. Sen red jag båda hästarna och klockan 6 åkte jag ner till Mimmi på fest. Det var roligt och speciellt. Haha ;)

Lite bilder från igår:






/LinLin


hej jag är fet

Balen igår va kuuuul. Dock inte lika kul när man ser alla bilder på hur man såg ut. Hatar att se mig själv, börjar nästan gråta. Funderar starkt på att få ätstörningar igen. men sen tänker jag att det inte är värt det. Inte värt att må så igen även om man blir smalare. Fast om jag får der igen tycker jag att jag är tjock i alla fall. Jaja, önskar att det inte fanns kameror bara.

Idag har jag spelat fotbollstunering, gick sådär men vi vann lärarmatchen i alla fall. Har också ridit två hästar. Började skritta Carrol idag och galopperade Bollan.

Ida kom till mig ikväll och vi bakade tårta till imorgon. Gryyyym blev den.

Nu ska jag gråta en skvätt och sen gå och lägga mig. Skolavslutning imorgon. Woho.

/LinLin


Sista avslutningsmiddagen

Håller på att göra i ordning mig inför balen ikväll!
Precis målat naglarna röda och snart ska klänningen på!

Klockan två åker jag och mamma ner till min duktiga kusin som är frisör och fixar håret. :)

Klaaaaaaaad :D


/LinLin


Tappa bort sig i solariet...

Haha, kände mig lite borttappad där i solariet.. Johanna fick visa alla knappar och hur man gjorde för att få det att funka! Solade i 13 minuter eftersom jag inte ville riskera att bränna mig men det gjorde jag lite ändå :(
Jag tror vi fick fel styrka för från början var den på 30+ och när jag var klar såg jag att den stod på 41+ (-)... Jaja, hoppas jag inte ser ut som en kräfta imorgon på balen bara! :O x)

Efter jag hade solat tränade jag på gymmet också. Det blev en timma och 15 min totalt. Mestadels kondition men i slutet tränade jag 20 min överkropp: mage, sida, rygg, axlar, triceps, och avslutade med stretch såklart.

Nu måste jag börja förbereda mig för att sova! Är helt uppe i varv så kan bli svårt :(

Langar gamla bilder!

Godnatt <3

/LinLin


Solarium + träning!

Heeeej bbys ;)

Jag har varit väldigt effektiv idag!
Efter skolan körde jag hem (hämtade Benny idag, så fin! <3) och efter jag hade ätit gick jag till Johanna och red ut Bollan. :) Haha, hon var vääldans pigg_hest :D

När jag var klar i deras stall gick jag hem till vårat och mockade hos båda två och borstade Carrol. Ska börja skritta honom på onsdag! :D

Nu väntar jag bara på att Johanna ska komma hem från tömkörningen (?!) och sen ska vi åka och sola. Jag känner mig mycket bättre idag så jag tänkte träna på gymmet efteråt också! :) Får se om lat_hest hänger med ;)

/LinLin


Johanna , eller ska jag säga Cajjsa??????????????

PUSSPUSS JOHANNA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D


Gulligt! :D

Haha, herregud!
Kollade precis kommentarerna och såg att jag hade fått några från en tjej som sa att hon gillade min blogg och läste den varje dag!

Haha, blev jätteglad, tack så mycket :D

/LinLin


Krya på er!

Hej.
Anledningen till att jag inte bloggade igår var att det inträffade en moppeolycka nedanför mitt stall med människor som jag känner inblandade. Ambulansen, polis och brandkår kom och jag var väldigt omskakad av alltihop så jag kände inte direkt för att blogga.
Killarna skadade sig självklart men vad jag vet så är de hemma nu så det slutade bra med tanke på omständigheterna.

Men, om idag!
Jag åkte som sagt och tävlade min första tävling på Bolchoi. :D
Vi var i Ulricehamn och det var en jättefin gräsbana. Jag hoppade bara en Lb och det gick superduper, hon är helt underbar! :D
Red ganska stora vägar i omhoppningen så jag slutade inte på en så jättebra tid men vi blev placerade på en tredjeplats av fem iallafall! Sååå glad :)<3

Förlåt för att det är så dåligt med nya bilder men jag ska bättra mig och försöka fota lite mer.. Hehe :P


KL-ass ;)

/LinLin


My afternoon

Nu har jag precis duschat och tagit på mig mysiskläderna :)

Det gick jättebra att rida, hon var väldigt pigg och gjorde lite luftsprång för att hon var så laddad haha :D Gjorde i ordning stallet och fodrade dem efteråt. :)
Mamma tog hand om vårat stall idag :)<3

Efter jag hade ridit åkte jag och tränade pilates och styrketräning i en timma. Har precis blivit frisk från halsontet så nu när jag bara är förkyld kan jag börja träna lite lätt igen :D:D:D

Märkte dock att det var ett tag sedan jag endast tränade styrketräning eftersom många av övningarna var mycket jobbiga ;)

Nu hoppas jag snart att papi säger att maten är klar, han är grillARN ;)

Carrols express samott och jag för 1 år sedan <3


/LinLin


solsting

Gick tidigare ifrån skolan idag eftersom jag inte orkade gå på den sista lektionen som ändå bara var onödig ;)
Nu har jag legat ute på altanen i en timma och solat! Sjukt varmt, blev helt snurrig när jag ställde mig upp :P

Nu ska jag byta om till ridkläder och gå över till Johanna och rida Bollan! :D Blir galopp på rakbanan idag, kuul!

Bara två dagar kvar nu...

Update: Papi ringde precis och sa att Benny är lagad! :D wohoo

/LinLin


skolblogg

Heej
Sitter i skolan och har redovisning men ja måååste ju bara blogga.
Vikarien är dock arg_hest.

Måste sluta, puss

/LinLin


Hektisk dag!

Hej, blir sen uppdaterinng idag. men jag har haft mycket för mig ;)

Började med skolan som vanligt. På hemvägen med Benny så börjar helt plötsligt bakhjulet att glida fram och tillbaka så hela moppen svajar. Jag stannar och tittar vad det är och självklart är det punka. Får därför ringa pappa och efter en stund kommer han och en arbetskamrat och hjälper till. Vi går över till kvartetskrogens baksida och lånar el därifrån för att försöka pumpa upp hjulet men eftersom det har lossnat från fälgen går det inte. Efter mycket slitande får vi iallafall lastat in Benny i en bil och de kör iväg honom till en verkstad.

Jag får bråttom och börjar gå hem. Mamma kommer efter någon kilometer och hämtar upp mig, sen var det bara hem och äta för att sedan cykla iväg till Toleryd för att jobba. Gick ganska bra, tycker dock lite synd om E som jobbar nästa torsdag.. Haha, inga mer detaljer.

Var hemma runt åtta och då hade mamma gjort i ordning Bollan så då var det bara att sitta upp och rida henne. Jag red med Johanna så det var myspys <3

Nu har jag precis kommit hem iallafall! Ska bara kolla facebook och några bloggar, sen blir det bums i sängs! ;)


/LinLin


Den perfekta balklänningen

Åhh, har precis kommit hem och jag hittade den perfekta balklänningen!

Det stod verkligen mitt namn på den.. Längtar tills det är dags att använda den! :D

Nu hoppas jag bara att ingen annan köper en likadan.. Isåfall vet ni att det var jag som hittade den först! ;)

/LinLin


Hoppträning!

Pillan, (min tränare, Johannas mamma), ringde och väckte mig idag eftersom hon skulle meddela när vi skulle åka iväg och hoppträna. Haha, e ju så jävla förkyld och hade precis vaknat så jag lät som jag vet inte vad :P Kunde knappt prata!

Vi åkte iallafall iväg och tränade med båda storhästarna och Bollan. Gick sådär i början men i slutet när vi började hoppa bana kändes det mycket bättre! :D Tagga tävling i helgen!

Snart ska jag och mamma åka till Lerum och titta efter balklänning. Måste hitta någon nu, det är mindre än en vecka kvar till balen!

Juste, jag tror Pussy har åkt till Turkiet nu. Hon var inte hemma när jag kom hem och så gick jag in och läste hennes blogg och där stod det att de skulle åka nu... Bra att man har koll på saker och ting ;)

hahaha, en bild från klassresan x) :D
Hittar ni mig? ;)

/LinLin


Klar för idag!

Nu har jag precis duschat och gjort i ordning mig! :)

Red Bollan i paddocken och det gick jättebra :D Putsade även hennes grejer och tog hand om Carrol <3

Är hemma från skolan imorgon så att jag hinner bli helt frisk, skönt!

Puss, ha en myspys kväll <3

/LinLin


Spansk drink med nejlikor.. Och kanel.. (<3)

Hejhejhej väldigt mycket hej :D
Gick till skolan idag men fick inte mycket gjort. I morse mådde jag endå ganska bra men så fort jag kom till skolan så blev det bara sämre :(

Hann iallafall med att plugga lite matte och NO och vara med på den sista spanskalektionen! Det var askul eftersom vi fick en gooosig drink, sandria (?!) eller något, dock utan alkohol.. Jag och Lotta blev lite besvikna när vi fick reda på det eftersom vi redan hinkat(...) i oss massa, haha.

Åkte hem från skolan vid två eftersom jag inte orkade vara kvar så sen dess har jag bara varit hemma och tagit det lugnt.
Ska dock gå över till Bollan och rida henne runt klockan 5 eller något. Mamma följer med och gör i ordning så slipper jag anstränga mig så mycket! ;) Haha.

Veterinären var här idag igen och kollade på Carrol. Det var pyyyyyttelite kvar så han fick en vecka till med kortison och sen ska han sättas igång med 2 veckors skritt och 1 veckas trav. Efter det kommer han igen och tittar så min prins är helt frisk!


/LinLin


RSS 2.0