Valborg

Tjaaaa, bloggen :D
Idag är det ju valborg så då blir det ut och suuuuuuuupa!
Nä, ska faktiskt bara vara med Idis idag :)<3 Om en stund ska vi ta moppisarna till stenkullen så får vi se vad som händer sen. Antagligen åker vi hem till henne sen och myspyser :):):)

Om det är någon som vill ta emot två borttappade snela_hestar så slå en pling!

Wohoo, superduper ny bild :)

Puss!
/LinLin


Intervaller i ösregn!

Sprang intervaller idag i ca 5.5 - 6 km. Ida följde med, hon var duktig.
Kändes bra även fast det öste ner regn ;) Pulsen höll sig ganska låg i själva intervallen (vilan) och gick upp lagom mycket när jag ökade tempot. Kände inte för att försöka pressa mig till maxpuls idag och då gjorde jag helt enkelt inte det. Härligt :)

Imorgon blir det dans på idrotten, hemma ska jag rida Carrol på rakbanan och efter det tänkte jag träna spinning. Mimmi Gosebullen Alin, äru på? ;)


Klad_hest i Krakow, Polen :)
/LinLin


hej

Sitter i skolan och har svenska men jag är inne på FB, busiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit. Har inget att göra men nu ska ja be fru Sjölund bredvid mig att hon ska smörja in mig med kroppssmör.... MMmmmMMmmMMm
Gustav e här me ville han hälsa. Han e red. Gråter å så.
Just det, gå med i min grupp på facebook gustav e me i den ville han hälsa, hej.

Hej.
/LinLin
P.S Ida ville ja skulle ta av mig................ ja sniffar


långlopp

Ajajaj :( Har jätteont i ena örat, har säkert fått öroninflamation eller något. INTE kul!!
Något annat som INTE är kul är att jag har panik inför min och Matildas redovisning av Polenresan som ska vara vecka 19. Vi har bara börjat och får aldrig tid att göra den, paniiiiiiiiiiiik.
Men det löser sig. :)

Nu är det i alla fall slut med de två vilodagarna efter lerumsloppet. Ska hoppträna ikväll, ska bli skitkul.

Är fortfarande asglad över milen i lördags asså! :D Nu vill jag bara ut och springa lååååångt! Funderar också på att anmäla mig till några fler lopp i vår/sommar. Någon som vet vilket datum midnattsloppet i Göteborg går?

Puss!
/LinLin


Finns för dig

Jag är så orolig. Jag visar det inte på utsidan men inombords är jag skiträdd. Orolig för att hon ligger där och att hon är hur orolig som helst. :( Att inte veta något är det värsta. Jag vill bara åka dit och ge henne en kram och säga att allt kommer att gå bra. För det kommer det. Det är inget allvarligt och läkarna vet vad de ska göra. Men ändå, jag vill vara ett bättre stöd på något sätt. Fan, snälla svara! Det är hemskt att sitta här och inte veta vad som händer.. :'(

Vill att du ska veta att jag älskar dig och att du alltid har mig vid din sida. Du klarar det här hur bra som helst. Min allra starkaste och modigaste tjej! <3

/LinLin


LYCKLIIIIIIIIIIIIIG

Jag är så glaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaad!!
Lerumsloppet är avklarat och jag kom in på tiden 58 min och 40 sek! Riktigt riktigt nöjd eftersom jag bara har sprungit den distansen en gång innan och jag har knappt löptränat alls i år. Dessutom har jag tränat 2-4 pass om dagen denna veckan utan någon vilodag. Fan vad stolt jag är, kändes som jag kunnat fortsätta springa hur länge som helst efter jag hade spurtat in i mål. Åhhh, klaaaaaaaad_hest :D:D
Och det vara bara aaaasroligt de sista 5 km, de första 5 var jag mest arg. Haha x)

Så, nu har jag skrivit av mig lite, wohoooooooooooooo :D





/LinLin


Sista passet

Nu är jag tillbaka efter två pass träning! :)
Först var det hoppträning med Carrol, gick jättebra. Började med lite ökning och minskning i alla gångarter på stora mittvolten. Sen jobbade vi med travbommar som låg i ett S för att sedan också hoppa de som hinder i galopp. Vi hade också tre räcken (hur fan stavas det?!) på ena långsidan, där vi jobbade med att få in ett visst antal galoppsprång på samma distans. I slutet blev det lite banhoppning med långa och korta distanser! :)

Åh, ikväll var det sista passet där jag höll i pilates.. Det gick verkligen jättebra idag och det är hur kul som helst! Vi hade lite styrketräning i passet också och fan vad mycket mer energi man får när man står där framme! Helt sjukt.

Jag fick en jättefin "kruka" av Susanne som tack, hon är för gullig! <3 Det låg schampo från björn axén, body lotion, fair-traid choklad, godis, solpuder från ACO, värmeljus och massa annat. TACKTACKTACK och TACK för att jag fick vara med dig de här tre dagarna!

Nu ska jag äta pasta och lax. Lerumsloppet imorgon och fan vad jag ska ladda. Astaggad!


MSVB med Carrol -09


40+?

Gud, vad duktig jag känner mig!
Kom hem från ett pilatespass för ett litet tag sen och idag fick jag hålla i nästa hela passet själv! Det gick jättebra, var lite nervös i början såklart men när man kommer in i det är det bara hur kul som helst. I eftermddag blir det ett pass till och sen är det slut på praon :( Dock är det inte sista gången jag ska hålla i ett träningspass av något slag. Verkligen inte.

När jag kom hem var jag så duktig och tog intiativet att sätta på en diskmaskin!! :O Börjar snart bli lite rädd, detta får inte gå för långt..

Nu ska jag skriva dagbok om prao-dagen igår och dricka kaffe.

...........

gammal.


Jobba med träning

Hade nationella prov i matte idag så därför var jag tvungen att gå upp klockan 7 och ta bussen till skolan klockan 8 :( Riktigt segt men provet gick i alla fall suuuuper! :D Rätt lätt måste jag medge att det var ;)
När jag kom hem började jag skriva på en inlämning som ska in på måndag och sen var det deg farmför datorn ett tag. Red Carrol i paddocken också, gick sådär.

Klockan halv 8 kommer mormor hit och så ska vi åka till pilatesen! Jag ska som sagt vara med och instruera och mormor ska vara med på ett pass för första gången. Det är styrka i en halvtimme först och sen pilates intensiv en timma så vi får hoppas att hon inte dör..
Skoooja bara, styrkan ligger i släkten ;)



BTW, Susanne ska kanske hjälpa mig att hitta utbildningar till att bli träningsinstruktör i sommar. Tänk vilken dröm det hade varit att jobba med träning redan som 16åring...

/LinLin


Pilatesmetropolen

I förmiddags instruerade jag två pilatespass tillsammans med Susanne. Det var rooooligt. Pensionärerna var snälla, speciellt Jan. Han hjälpte mig att öppna sadeln på moppen när jag råkade slänga in nycklarna och stänga..Oups.

Nu har jag precis kommit upp från stallet, red bara lugnt idag eftersom det blev lite vilt igår ;)

Ikväll väntar två till pass, ett mjukt klockan 17.15-18.15 och ett intensiv klockan 18.30-19.30. Välkommen till garveriet i Floda för lite grym träning :)

Puss
/LinLin


Snabbt som vindeeeen

Skola idag från 8 till halv 4. Hade fys på idrotten det var roliiiiiiiiiit. Dock var mina gosebullar Mimmen och Ida inte där så jag var red_hest men det gick över. Skönt.

Jag har dessutom, hör och häpna (!!) ridit Carrolbby. Mötte upp mandeln Lotta på halva vägen (vägen var inte halv................) och så red vi på våra snela_hestar på rakbanan! Det var roliiit och vi skrattade mycket. Det gick snabbt. Jag skrattade. Hon me.

Nu gör jag mest ingenting men måste utrymma detta rum snart av vissa anledningar....... Så kan det gå.

Jag sprang igår me förresten. Och lekte med Johanna. Hon bädadde om mig och gav mig en godnattpuss när jag gick och la mig. Sen sprang hon hem snabbt. Hon var mycket red.

Juste imorgon ska jag vara pilatesinstruktör och i 3 dagar framöver. Mycket på gång nu asså. :O:O :D


bby <3333333333333333333333

hej
/LinLin


bby

Tjatjaaaa, sitter här och lyssnar på ett gryymmt band- Medina. Precis börjat lyssna och de e såhäääääääääääääääääääääär bra!! Lyssna på dem.

Klockan halv tre är det direktsänd hästhoppning och jag tror att det är världscupfinalen (?!). Fett bra.

Klockan 5 ska jag bege mig ner till gymmet och dansaaa med Mimmen till halv sju och sedan ska jag springa och träna lite styrka (plankan i 3 min?). Efter det kommer min bästa vän hit och sover här!!

Bra dag.











<3


hoppla

Hej, kände att det var dags att blogga lite för en gång skull. Jag vill inte få ångest över att jag inte uppdaterar så därför tvingar jag mig inte till det. Det här är trots allt min blogg och jag tror inte att besökarna kommer öka så mycket i vilket fall ;)

Denna veckan har bestått av skola, ridning och träning. Som vanligt! I torsdags vurpade jag med Benny också och nu kan jag inte springa!!! Har skrapat upp knäet och är helt blå och svullen. Lerumsloppet är nästa helg och det kommer skita sig men jag ska ställa upp ändå.

I morse hopptränade jag med Carrol för Pillan och hon sa att vi hade gjort stora framsteg! Alltid roligt att höra :) Hoppade 1.25 cm också och han var högt över :D Kul att min plutt är i så bra form. (a)
    Cooga och Klara tävlar idag också och det är deras första tävling tillsammans! De har hoppat första klassen och var dubbelnolla, så duktig är han min prins! <3

Ikväll ska jag antagligen träffa mina flickor. Roliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit.




Det är bara en låt...

Pinsamt är det när ens mamma kommer in i rummet och man lyssnar på en låt som går "My room is the G-spot call me mr. Flintstone, I can make your bed rock".
;)


/LinLin


Benny på G

Nu ska jag snart börja göra i ordning mig och ta Benny (moppen) och åka ner till Susanne på Pilatesmetropolen för att träna! =D
Roligt att ta med honom ut på en riktig långtur! Det kan han behöva. =)

/LinLin


TRÄNINGSGLÄDJE

Det verkar inte vara någon fara med Carrol. Travade honom idag och han haltade inte och var ungefär som vanligt. Däremot är han fortfarande lite svullen på insidan av höger bak men han verkar som sagt inte ha ont av det. Om det inte blir något bättre alls får vi väl ta hit en veterinär antar jag. Om det är något är det lika bra att han får behandling.

Idag red jag Bolchoi, Johannas d-ponny, för andra gången också. Fyfan vilken fin ponny! Är helt kär (a) Hatar att rida Carrol efter att ha suttit på henne, haha.

Igår tränade jag först BodyJam och sedan AfroPower på gymmet. Skitkul verkligen. Blir så jävla sugen på att börja dansa igen! Jag har verkligen bestämt mig nu, antingen ska jag bli gruppträningsinstruktör eller bara danslärare! =)

Nu ska jag bege mig ner till Toleryd för att få en liten genomgång av E och sedan titta på när Klara och Coogis hopptränar!

Puss
/LinLin


Glamourama

Det gick jättebra att rida Bolchoi :D<3
Förstår att hon är Johannas lilla prinsessa (A) Helt underbar är hon!

Förutom att rida har jag också hunnit med att plugga, ta hand om min älskling och gått en promenad. Carrol är mycket bättre i benet! Hoppashoppas att det inte är något allvarligt =( Skulle aldrig klara av det igen.

Nu är det i alla fall Glamourama- marathon här! Riktigt underhållande program.

Puss
/LinLin


Taggaaad!

Woho! Känner på mig att det här kommer bli en grymmis dag =D
Ska gå till Pillan och rida Bollan nu en stund för henne. Lite nervös men hoppas att det går bra :P
Efter det är planerna lite lösa. Behöver egentligen plugga och så måste jag träffa Lotta idag! Saknar henne såhäääääääääääääääääääääääär mycket. Måste träna också. Får se om det blir löpning idag igen eller om jag åker ner till gymmet och går på någon klass där :)

Nu måste jag rusa, hoppas alla mina läsare (5-10 st) får en fin dag :D

/LinLin


Långt inlägg

Sprungit långt idag- trött.
Ingen aptit- dåligt.
Carrol är skadad, dock inte allvarligt tror vi- Dåligt fast bra.
Jag och sis ska åka och hyra film nu- trevligt.

Orkar inte skriva, I'll be back.

/LinLin


Rösta!

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


RSS 2.0