förjävligt

Mådde rent ut sagt förjävligt igår. Gick och la mig i sängen efter att jag hade skrivit förra inlägget och efter det gick allt utför om man säger så. Tror aldrig att jag har mått så dåligt i hela mitt liv. Hade skitont i hela kroppen, ont i halsen, förkyld, mådde illa, skitont i huvudet och antingen dog utav värmeslag eller höll på att skaka sönder av kyla. De jäkla värktabletterna hjälpte inte heller! Stoppade fingrarna i halsen för att försöka spy, så att illamåendet skulle försvinna men det gick inte. Satt bara och grät och grät. På kvällen mådde jag dock lite bättre och fick gå upp mitt i natten för att byta tröja eftersom jag hade svettats så mycket, haha, och ta värktabletter...

Idag mår jag dock mycket bättre. Fortfarande väldigt ont i halsen och har ont i kroppen men jag fryser inte som en idiot och mår inte illa. Hoppas att jag kan gå till skolan på onsdag i alla fall!

Min älskling verkar vara helt frisk nu också! <3

/LinLin


Helgeeen

Uppdatering om de senaste dagarna:

Fredag: Skola, träna Afro, hem och rida, packa och tvätta. Chill kväll.

Lördag: Gick upp kvart i 6 eftersom jag skulle tävla och när jag kom ner till stallet såg jag att han var svullen på utsidan på vänster fram. Pilli fick kolla på det och det såg inte bra ut så det var bara att ställa in honom igen och gå upp och sova.

Klippte mig på förmiddagen, annars gjorde jag ingenting. Passade dock tvillingarna från 6 till halv 1. Asnajs med pengar.

När jag kom hem bytte jag om och tog moppen till Buskis. Mycket leskigt att köra i mörkret med asdåliga strålkastare.

Var väldans trevligt där i alla fall med Oskar, Jon, Patrik, Jennifer och Frida. Vi lekte dansstopp och hoppade studtsmatta. Jag fick äran att sova på soffan och det var faktiskt ganska bekvämt tills jag vaknade av kräkljud innifrån O:s rum, Haha.

Kom precis hem och jag mår inte speciellt bra. Har ont i halsen och har ont i kroppen, så man kan få när man har feber. :(

Höööörs.

/LinLin


Mycket plugg= powernap's

Heejhejhej :D
Efter några powernap's efter allt plugg känner jag mig pigg och fräsch igen. :D Var tvungen att träna lite precis också och nu är jag som en ny person! ;)

Vi har fått massor (känns det som) av läxor och jag trooor att jag bara har historia-läxan kvar men har säkert missat något. Orkar eller har inte tid att göra den idag men den är tills på tisdag så det är ingen panik.

Idag gick vi från 8.20 till 15.20. Käkade frulle i skolan, ganska äckligt. Den sista lektionen var idrott och då fick vi träffa idrottsläraren som verkar vara bra och göra lite samarbetsövningar. Vi hade också estetisk verksamhet hela morgonen och där fick vi dels göra samarbetsövningar och lite andra teatergrejer, hehe ;) Älskar min klass i vilket fall!

Nu måste jag äta något och sedan går jag ned till stallet. Ska hoppträna ikväll och kommer hem sent, så vi hörs imorgon.

Ida på toaletten... Dock ensam...

"Jaja, jag har varit där många gånger!!"
HAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAH

/LinLin


Recept= dåligt

Idag har jag inte gjort nåååågonting. Var i skolan från 8.40 till 14.00 ungefär. Fick skåpsnycklar och grejer, naajs. 

När jag kom hem och hade ätit gick jag ner till stallet och red Carrol på rakbanan. Red honom på pessoabettet (ett skarpare) idag men märkte typ ingen skillnad. Han blir så jävla stark så därför provade jag ett det men det blev uppenbarligen ingen skillnad så får se hur jag gör i fortsättningen.

Efter att jag hade ridit gjorde jag i ordning stallet och gick sedan upp och bakade. Kollade efter något lätt och där man inte behövde ägg så jag gjorde havrekakor. De blev asäckliga. Men det är inte mitt fel, det beror bara på receptet. Kanske hoppade över några grejer men vafan liksom....

Ska snart ner och fodra och sedan får vi se vart denna tråkiga onsdag tar vägen! (har vilodag, därför jag är raaastlös). Ont i halsen börjar jag få med! -.-


hej

/LinLin


BodyBattle!

Första "riktiga" skoldagen idag. Så himla najs ändå, älskar min klass!! Skitkul att gå i INT också, alla är väldigt välkomnande ;) haha. Vi ska göra massa roliga grejer tillsammans också, längtar :D :D

Slutade i alla fall tjugo över två så träffade Ida och Jon på busshållplatsen och åkte tillsammans med dem hem. Sen dess har jag ridit och allt sånt. Nu ska jag iväg och träna BoddyBattle! Verkar askul, det är en blandning mellan BodyCombat och BodyJam.


/LinLin


Spinning + core

Uueeäääw, tränade spinning och core förut, asjobbigt verkligen typ inte kul någon gång vilket är OVANLIGT. Det var spinning i 45 minuter och efter det core i 30. Har slarvat med projektet idag så jag skyller på det. Nu vet Lotta vad mitt projekt är så nu slipper du undra bby när du läser min blogg VARJE dag!! :) Puss på dig.

Det här var nästan dagens outfit. ;)

/LinLin


INT1

Hemma efter första dagen på gymnasiet! :) Allt kändes jättebra, klassen verkar skitskön och lärarna likaså. Bra schema har vi ockå! :D Det enda som oroar mig är hur jag ska hitta överallt. Det är ju så himla stort och med mitt lokalsinne lär det inte sluta bra, haha. :P

Idag gick vi från klocksan 10 till 2 ungefär och det enda vi gjorde var att presentera oss med lite namnlekar (haha), fick massor av papper med information m.m, åt lunch och gick en rundvandring. Vi fick också reda på att vi ska på en klassresa till Styrsö i september och att det ska hållas en INT-fest i höst. Imorgon börjar det riktiga schemat med vanliga lektioner!


Jag och Moa-snygging går i samma klass! :D (carebox, HAHAHAHAHAHHA)- INTernt. ;)

/LinLin


Dåligt med sömn

Heeej. Snart blir det träning för min del så jag måste börja byta om snart. Skulle bara säga att ja knappt kunde sova inatt. Låg och tänkte på massa så det gick verkligen inte! Låg och pratade med N och M ett bra tag innan och sen när jag preciiis höll på att somna ringer dem igen. -.- Hahahah, lite draaagna bara.

See you later, kommer nog blogga senare också. ;) Juste, imorgon börjar skolan naaaaaajjs.


/LinLin


styrka + löpning

Igårkväll var jag hos Klara på fest och det var trevligt. :) Åkte 5 på 1 moppe dit och det var mycket_leskigt eftersom jag fick sitta där man har fötterna och luta mig åt ena sidan så att Mimmi skulle kunna styra. Men det gick! :D Självklart är det min BTFF:s förtjänst eftersom hon har hängt på gymmet med mig så mycket i sommar och blivit så grym (herra). Åkte hem vid halv 12 då pappa kom och hämtade mig.

Idag vaknade jag kvart i 11 och jag var på gymmet tillsammans med Possy kvart i 1. Började med uppvärmning på crosstrainern i 10 minuter och tränade sedan styrka och stretchade i totalt 1 timma. Tränade hela kroppen förutom armar, axlar och bröst. Avslutade med löpning i 20 minuter + nedvarvning och stretch.

Om någon timma går jag ner till stallet och tar in hästarna och rider. Han gick i paddocken i förrgår och på rakbanan igår så idag blir det bara ut lugnt.


/LinLin

 


Ring nu

Tjatjaaaaa :D
NU sitter jag här framför Johannas helgrymma dator och hon står vid spisen och lagar spagetti och köttbullar!! Det går sådär hon la i 19 köttbullar... men då lär vi inte bli hungriga!! Hon har dessutom tvättas massa tvätt och diskmaskiner de senaste dagarna... Det är bara att slå en signal om ni behöver en hemmafru.

Tränade pilates i morse och sen red jag Carrol på rakbanan och Coogis i paddocken. :) Nu måste jag se till så att hon tjejen sköter sig! hejhej

Hon ser lite speciell ut men hon är en duktig tvättare!!!!

/LinLin


protein på kvällen tydligen

Jag tränade BodyCombat och BodyBalance förut och fyfaaaan va gött BB va!! Asnajs ska nog bli yoga och pilates-instruktör trots allt. ;)

Vräkte i mig massa banan, keso och ägg efteråt, har med projektet att göra hehe ;)

Nu måste jag verkligen sova ska upp klockan halv 8 imorgon! pussss

aherra

/LinLin


Vinkork

Heeeej på er. Jag fick ta mig upp klockan 9 idag bara för att hovslagaren skulle komma vid halv 11 och då var jag tvungen att göra i ordning stallet och ta in hästarna innan. Men det gör inget för det är ändå värt att gå upp tidigt.

På måndag börjar ju gymnasiet så jag har börjat kolla på lite skolmaterial som pappa ska beställa till mig. Har även plockat ur diskmaskinen och ska nog snart städa mitt rum (?!). Herrgud, herregud.

Om ett tag ska jag gå ner till stallet igen och rida. Blir antingen i paddocken eller på rakbanan. Ikväll blir det träääning <3 <3 Vet dock inte vad, fanns bara en del tråkiga. Kanske tar cykeln till Susanne och tränar pilates och styrketräning. Vem vet??!!

Har börjat med ett litet "projekt" också som krävs en del planering. Vill inte skriva vad det är här eftersom jag inte gillar att prata om sånt här. Jag får se om jag får några resultat av det!


/LinLin

Btw, det stog en vinkork i mitt fönster VET INTE VAR DEN KOMMER IFRÅN och nu står den på min byrå.. Hmm, hoppas inte mamma får misstankar för jag är i alla fall oskyldig.


Onsdag

Hade det trevligt igår kväll. Åkte hem på natten och sov hos Lotta och vi väcktes av att mamma ringde klockan 11. Tog moppen hem lite senare och red Carrol och fixade ordning i stallet. Chillade järnet och åkte sedan och tränade i 1,5 timmar.

Lite skönt på ett sätt att vara hemma ikväll men samtidigt kan jag inte sluta tänka på en grej. Vet inte vad jag tycker eller hur jag vill göra.

Ska fundera vidare i min ensamhet. Vi hörs!

Morrrrgoon.

/LinLin


Jag var lycklig med dig

Efter en liten promme på morgonen och liggande (...) på studtsmattan åkte jag och mina vänner hem från min BTFF.
Väl hemma bytte jag om och gick ner till stallet och red med min "kusin" som skulle rida Cooga idag. När vi satt och fikade efteråt ringde mamma P och frågade hur det hade gått med Bolls. Det var verkligen inga bra besked så nu är våran tid ihop slut. Har drängt mina sorger i shopping och det gick sådär. Nu ska jag snart börja fixa i ordning mig och åka ner till Mimmi igen och spendera kvällen och natten där. Behöver sällskap av mina bästa vänner.



/LinLin


Nu ska jag hejda mig

Gårdagen började mycket bra. Jag och tjejerna åkte in till stan och shoppade lite och åt på Biffhuset, haha. Mycket trevlig personal och god men fisljummen mat.

På kvällen drog jag till Mimmi och hade det lite myspys där tillsammans med Mimmen, Ida, Lotta, Hanna och Moa (det där lät lite fel men jag använder mig av lite kodord för säkerhetsskull). Kvällen slutade dock INTE myspys, usch säger jag bara, aldrig mer. Så låter det från mig idag också.



/LinLin


Annons ute

Igår kväll tog jag cykeln till Ida, där Ida och Lotten var och vi tittade på film. Såg "A cinderella story". Vääääldigt amerikansk och det tog en stund innan jag fattade att det var samma koncept som Askungen.. Sa dock inget om min upptäckt till mina vänner eftersom jag då nog hade fått en del blickar (nedlåtande). Hahahah.

Vaknade halv 12 idag, sov inte så bra eftersom jag har sträckt mig i högerarmen och det gjorde sjuuukt ont att ha armen i alla ställningar man kan ha en arm. :( :P

Har ätit frukost och så nu, även lagt ut en annons på Carrol. Trodde inte att det skulle vara så jobbigt som det var. Är lite deprimerad nu bara för det.

Ska rida Bollan senare i eftermiddag. Carrol får vila. Ikväll vet jag inte vad jag hittar på.

DM:et förra året. Kom 5:a.

/LinLin


Förvirrad mor på tävlingsplats upphittad

Resultat från igår:
Carrol- Jättefin fram till nästsista i omhoppningen. Det var en mur och kom lite snett (det är ju omhoppning?!), han såg antagligen hindret bakom, gick till vänster och jag flög av. INGEN hit.
Bollan- Red asdåligt, kändes sådär. Kommer till nästsista, samma mur alltså, börjar cp:a och hon stannar. Kommer igen och hon hoppar och nollar resten (sista hindret, haha).

Lite roliga saker som hände på tävlingsplatsen dock:
*Mamma ringer pappa och ska berätta hur det har gått. Slår in vad hon tror är vårat telefonnummer. Får svaret "Ja" i andra änden, börjar förklara utförligt hur det har gått för mig på båda. Får svaret "Va?", mamma tror inte att "pappa" hör och börjar förklara igen, lika utförligt. Får svaret "VA?!". Först då förstår hon att hon har ringt fel. HAHAHAHAH

*Står i toalettkön. Mamma ser på anslagstavlan att tävlingsplatsen söker banpersonal till tävlingarna.
M- Nämen titta! De har tävlingar snart igen här.
J- Asså, hur vet du det?
M- Det står där, "Vi söker banpersonal till våra tävlingar den 14-15 augusti". Vi kan ju åka hit då med!
J- Mamma det är den 14 och 15 augusti denna helgen...
HAHAHAHHAHAHA, hon framför oss i kön kunde heller inte hålla sig för skratt. ;)

/LinLin


Busy day (hahahahahahaha upptagen och busigt i samma ord... Fyndigt)

Ridit Carrol och packat klart det mesta i båda stallen. :D Ska iväg till Bollan om en halvtimme och rida henne. Efter det blir det tvättning av båda, fläta och sedan packa det sista!

Och jag och Charlotte funderar på att hitta på något busigt ikväll.. Va säger du Biggii? ;) <3

Galet.

/LinLin


Hoppträning

Hoppträningen gick jättebra! :) Tränade bana, ungefär samma vägar och övningar som med Carrol igår och hon var superfin. Hoppas det håller i sig till på tävlingen på lördag i Harplinge. Ska ha med båda två så imorgon blir det tvättning och knoppning av båda två! :D

Har satt ihop två jättefina outfits till dem hahahahah, kan ta kort och visa imorgon!



/LinLin


Jobbigt att hååppa

Heeeej.
Nu är det såhär att jag vet inte vad ja ska hitta på idag fram till klockan 5 ungefär. För då ska jag träna hästarna.
Förresten hopptränade jag med Tjocken igår och han var mucho pigg och lägg på 500 kg:s ångvält på det så får ni resultatet av en mycket trött och svett Linda. Ikväll är det dock träning med Bollan och det lär inte bli bättre det. Fast på ett annat sätt.

Jaja, nog pratat om det, jag tränade imorse från klockan 9 till halv 11. Först pilates 1 timma och sedan styrketräning en halvtimma. Gick asdåligt för när jag kom dit var jag i ett VÄLDIGT behov av att lägga en drill men då hade toaletten låst sig innifrån (?!) så den kunde man inte gå på. Fick uthärda 1 timma men efter det var jag TVUNGEN att kissa och då kom en snäll_tant med en skruvmejsel och öppnade. :)

Bortsett från nödigheten så var jag jättetrött i hela kroppen så var jätteklen och orkade typ ingenting. Han hästens fel!!

Carrol, mer känd som Tjocken eller Ångvälten...

Men så till frågan; Vad ska jag göra?! Åka och köpa gummistövlar med Helle (Mami) kanske.. Värt?

/LinLin


Bobby- race!

Bloggade jag något igår? Nä, tror inte det. ;)

Om jag gjorde det så får ni helt enkelt en liten repetition!
Vaknade hos Lotta. Hon körde hem mig på Björn vid 1 och klockan 2 tog jag in mina hästar. Red Carrol på rakbanan. Gick bra tror jag, kommer inte ihåg.
Gick över till Bollan, mockade och tog in henne. Red på rakbanan- gick bra.

 Var hemma igen vid halv 7 och började göra i ordning mig för jag, Lotta, Ida och Mimmi skulle på bio. Vi såg Knight and Day och den var helt okej. Hade lite för stora förväntningar tror jag.
Vi var tvungna att gå från Bergakungen till tåget för vi skulle inte ha hunnit med det annars. Hoppade av i Stenkullen och gick till Hedefors, till Mimmi.

HAHA, där gick det vilt till ;)
Vi hittade en del leksaker, bland annat några helgrymma Bobby cars- MED släp. Så klockan halv 1 på natten var vi i full gång med att köra Bobby car/liten moppe/liten cykel- race! Gick väldans bra, lite tufft i kurvan bara där man lätt kunde tappa kontrollen men alla klarade sig relativt helskinade ;) :D

Flera av loppen filmades och dem kommer att komma upp på Facebook!

Jag, Ugglan och Lotta.

Ida och Mimmen :)

<3

Gå in på FB för att kolla videorna! HAHAHAHAHAHAH har precis tittat på dem, herregud.

/LinLin


Någon= Henrik

Tjatjaa bloggen. Är hemma hos Hagge och vi diskuterar våra framtida Trysil-resor! :D Lär bli många kommer vi fram till...
Red båda hästarna på morgonen, sen somnade jag (eller a, ett tag iallafall. När mamma kom in och sa att hon behövde hjälp med en grej så sov jag förstås....)
Klockan kvart i 7 till halv 8 var det spinning, aaaaasgött (Johanna, numera kallad svikARN, svek mig. Men sånt e livet).
Possy körde hem mig till hit (hhaha meningen) efteråt (Hagge) och sen dess har jag fått massa nya telefonnummer till min nya mobil och vi har också ringt Någon- som visade sig vara Susannes ex. HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAAHAHAHAHA, hur hamnade det nummret på Lottas mobil är frågan vi ställer oss just nu...
Nu ska vi nog lägga os i sängen och mysa...........
Och titta på Idolavsnitt från 2009 ;)




Henry skare va!! Fast en gång fick jag Drogba på min... Blev rädd men sen fundersam..


Lotta tvingade mig till att lägga upp denna hon tycker att han är såååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååå söt. Han spelar hokki eller något tror jag...
P.S han ser ut som en fågel tycker jag. Nu kallade hon mig idiot.

/LinLin

Lite träning piggar alltid upp

Så jävla störande. Skulle blogga från mobilen igår natt eftersom jag inte orkade göra det någon gång under dagen och så funkar det inte!! Det är alltså inte mitt fel att ni inte fick någon uppdatering.

Det hände väl inte så mycket dock. Gick upp vid halv 9, tränade MRL från halv elva till kvart i 12, åkte hem, åt, red Bollan på rakis och sedan hem och dirr in i duschen. På kvällen åt vi grillat med familjen, Possy och Frittebooi. (Possy räknas inte in som någon i familjen längre eftersom hon väldans sällan är hemma, men jag klagar inte! ;))

Idag gick jag också upp halv 9 men idag var det Body Combat som gällde istället. Var ganska trött från gårdagen men ändå vääärt. Var hemma vid 12, duschade, åt och nu har jag precis städat mitt rum! :) Blev mycket fint. Nöjd.

Ska snart ut och rida båda hade jag tänkt, Carrol på rakbanan och Bollan ut ganska lugnt någonstanns bara, men ser jag i syner eller regnar det??! Hoppas jag inte, blir lessen i ögat isåfall! :(

Sillviks-bilderna är inte slut än... ;)

/LinLin


Jävla skitäckelkhcsdbjbd,KWNBJDK,Nk

Heeej, måste skydna mig för ska åka iväg och träna. Skulle bara säga att jag ääälskar min nya telefon men har inte riktigt fattat alla funktioner och grejer än. Ska kolla om det går att blogga ifrån den också, någon som vet? (har en Xperia x10 mini pro).

Ridit båda två idag- i regnet. Är jävligt sur och förbannad på grund av vissa saker men snart ska jag susa iväg på min älskade moppe (haha) och då kan jag bli glad istället för att sitta här och tänka på massa.


Ikväll kommer Johanna hit. <3 Vi ska äta en romantisk middag och titta på film. <3

/LinLin


Snart ägare till ny mobil

Ställde klockan på 9 idag och gick upp runt då. Hade skitkul hs Ida igår! Först bakade vi kladdis och sen badade vi i hennes bassäng (haha). Det var en groda som attackerade Lotta dock, så hon blev arg för att vi inte gick upp och grät med henne...

Det var väldans läskigt att gå hem i mörkret men jag och Lotten klarade oss helskinade! Imorse sov hon när jag gick ut och red också. Ville inte väcka henne, hon sov så sött. <3

Har ridit båda, Bollan på rakbanan och Tjocken ut med Klara och Susanne. Gick braaa med båda två.

Nu måste jag skynda mig för jag och pappa ska åka och köpa ny mobil (xpera x10 mini pro tror jag det blir), handla med farmor och sen kör han nog mig direkt till Susanne för att träna. Hörs!



/LinLin


hej lotten som skriver rubbe..

Heej på er, nu är Lotten här (igen) och vi ska dra till Ida nu. Hon skulle baka kladdis så vi erbjöd henne vår hjälp, som hon tacksamt tog emot ;) Sen tänkte i allafall jag och Lotten gå till Vällis och bada. Va ett tag sen nu! Nattbad uppskattas alltid! :D (Inte av mamma dock).

Hopptränade Carrol idag och han var jättefin. Fick massa beröm så det var kuuul :)

Nu ska vi dra, pusshej.

/LinLin


The first time

Heej, varit vaken i några timmar och har bara släppt ut hästarna och umgåtts med Johanna som sov här inatt. Hon följde med och tränade igår och sen såg vi på "The first time". Haha, aaaaasrolig, handlade om en kille (och en tjej) som skulle göra det för första gången. Fast de gjorde det aldrig... För då kom Hugo (spindeln) och föräldrarna och förstörde allt. Haha, måste se den för att fatta, göööööörT!

Ikväll ska jag rida Bollan och klockan sju ska jag hoppträna med Corall (ja, han heter det.).


*Jag tycker att det är så himla kul att du och Linda är så bra kompisar fortfarande!
Hahahahahahha

/LinLin


Trysil-låten!!

Vaknade bredvid hon bästa tjejen, inget täck-krig inatt (tror jag inte??).
Vi har kollat på Bäääärt hela morgonen och nu sitter vi och lyssnar på vår låååt (Dangerous- Kardinal Offishall, Akon)- Tryyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyysil!!!!!!!!

Snart ska vi rida på rakis. Ikväll blir det Afro Power Dance :D


/LinLin


Burg-ägare

Nuuuuuuuuuuuuuu
har jag och Lotten precis varit på bio. Vi såg Beck- levande begravd och den var faktiskt en riktig hit! (http://enriktighit.blogg.se/)
Den var dock mycket leski_hest och jag trodde verkligen att det var grannen (inte han oranga killen) som var mördARN men det var det icke. Fan också, jag brukar alltid ha rätt :(

Bara för att det tåget vi skulle åka med var inställt blev vi en aning sena så vi missade nästan hela reklamen 
:( Tråkit, tråkit. Det jag hade sett fram emot mest.

På tåget hem träffade vi lite myspysiga människor(a). Han sa att jag hade vackert ansikte, jag sa att han hade vackra ögonbryn (herraaa, tänkte men vågade inte..).

Såg också två ägare till BURGARE. Den ena burg-ägarn snubblade till och med över den andra. Herregud, herregud.



Nu ska vi nog snart knyta oss, hejhej.

/LinLin


Videos från förr

Heeeeej, ingen uppdatering av dagen igår men jag hade fullt upp så jag hann inte!

Började i allafall med att jag gick upp och åkte iväg och tränade BodyCombat i 1 timma. Skitkul saom vanligt!
Sedan var det hem, äta och byta om lite snabbt och sen gå över till Bollan och rida. Red med Johanna och vi dampade asmycket som vanligt ;)
Efter vi hade ridit gick vi in och tittade på en film, Fish Tank, askonstig men skitbra! Hann dock inte se klart hela för skulle iväg och träna Carrol för första gången på väldigt länge. Gick jättebra! :)

På kvällen kom Lotten hit och vi hade det myspys och tittade på massa gamla videos från 2007 och 2008 som fanna på min gamla mobil. HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAH säger jag bara.

*Taaaage!
*En bonde i vår bbbbyyyy.....
* DET HÄR ÄR NICK SCHRÖÖÖEDER HÄÄÄÄER!
*En bestick knivar..
* Du får va flygplanet!

HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHA

Nu ska vi på bio, puss


/LinLin


RSS 2.0