VAnn stilhoppningen

Är hemma och har precis duschat efter en låång dag!

Klockan ringde klockan halv 7 och vid halv 8 var jag borta hos Bollan och gjorde i ordning henne. När allt var klart lastade vi in i transporten och sedan körde vi i drygt 1,5 timma till Falbygden i Falköping, för att tävla.

Och.

Det gick jättebra! :D
Jag var ganska nervös när jag kom in på banan och underlaget var inget vidare. Grundomgången kändes bra men omhoppningen kändes skitbra. Gick upp i ledningen.

Efter bara några starter dock hade jag blivit slagen men låg då på en andra plats. Resultatet blev oförändrat och efter ca 30 starter var klassen slut och jag kom alltså 2:a! :D

Det var något som kallades för "Ållympiaden" och då fick de 3 bästa gå upp och ställa sig på en prispall och ta emot medaljer. Sedan var det vanlig prisutdelning till häst också.

Det som jag blev gladast över dock var att den här klassen också var ett kval till Mountain horse pony-cup (stilhoppning, finalen går i samband med ponny-sm).
Jag var nästan tvungen att vinna för att ha en chans att komma till finalen.
Det slutade med att jag kom delad 1:a! :D Så nu är det nästan helt säkert (tror jag) att jag har kommit till final. Skitkul och en verkligen bra dag! :D


:D :D :D

*Snart kommer Johanna och Pilli hit! Johanna har varit och tävlat i några dagar så det blir naaaajs att träffas! <3


/LinLin


Smuldeg= skit

Seeeeeegis dag!
Helvete vad det regnar.

Har bakat äppelpaj. Och så ska man ju ha smuldeg i. Problemet var bara att den inte blev smulig så då tänkte jag att det kanske skulle vara bra med mer mjöl. Det blev ännu värre. Så jag tog mer smör istället. Det blev verkligen inte bättre. Så då tog jag massa havregryn och mer mjöl och då blev den väl sisådär... HAHA.

Gaaanska go blev den i allafall :D
Mådde dock ganska illa för ett tag sedan men det har börjat släppa lite nu. ;)

Dagens tips: Ät inte smuldeg!



hej.
/LinLin


Glömde!

Juste, ska snart iväg till Bollan och göra i ordning henne. Ska hoppträna klockan 7! :)


Träna hemma!

Jag fick faktiskt till ett riktigt bra pass.
Började med lite uppvärmining på den ytan som går i mitt rum. ;) Sedan gick jag över till boxning på säcken (Ingmar) och varvade boxning och styrketräning. Bytte övning mellan varje låt (vissa övningar höll jag dock på med i 2-3 låtar).

Eftersom jag tränade MRL (mage, rumpa, lår) igår fick det bara bli övningar för överkroppen. Tränade axlar (med hjälp av två, 2kgs hantlar), triceps (hantlar och gummiband), biceps (gummiband), rygg (gummiband och egen kroppsvikt), bröst (egen kroppsvikt, vanliga armhävningar) mage, bål (egen kroppsvikt bl.a crunch med och utan vikt, plankan och sidoplankan).

Mellan övningarna varvade jag alltså boxning och sparkar för att få upp pulsen ytterligare. Avslutade självklart med stretch av hela kroppen efteråt.

Blev ett träningspass på 1 timma sammanlagt och det är jag riktigt nöjd med. Dessutom fick jag lite hjälp av Susanne på vissa övningar, en alldeles egen personlig tränare! :D Hon är gryyyym, kan så mycket!
Hon berättade bland annat att jag var väldigt kort i breda ryggmuskeln och att det knakade lite oroväckande i axlarna när jag tränade dem.....:O:O leskigt.

Här ska det stretchas!


Varför blir alltid mina inlägg så långa?!

/LinLin


Carrols express samott

Mamma ringde och väckte mig efter att jag hade sovit i 12 timmar men ändå var jag jättetrött! Det har iofs varit en JÄVLIGT irriterande fluga i mitt rum inatt som har väckt mig hela tiden fast till slut dödade jag den.. Den satt precis bredvid munnen och då blev jag så arg så jag smällde till den lite för hårt.. Fast den dog i alla fall :D:D

Efter att jag hade gått upp och käkat frulle gick jag ner till stallet och skritta/trava ut Carrol en halvtimme. När jag var klar var jag fortfarande så trött så jag gick upp och försökte sova en stund fast det gick inte så bra. ;)

Efter en proteinbar och en kopp kaffe blev jag dock lite piggare och då var det dags att gå ner till stallet igen. Veterinären var här och kollade Carrol för sista gången och han var helt och hållet frisk!!!!!
YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEES :D:D
Så nu kan jag börja gå över lite bommar, sen börja rida på böjt spår, hoppa och tillslut tävla :) Längtar!

Kom precis upp därifrån eftersom jag har snackat med Susanne ett tag också. Nu ska jag träna, puuusshaj :D<3



Carrols express samott <3333

/LinLin


Smärta av bästa slag

My gaaad. Treningsvärk imon fo' sure!


Nästan lika mycket träningsvärk som jag fick av att bära denna 200+ kg klump....
Herraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

/LinLin


Rid- update

Denna dag var jag borta i stallet hos Bollan strax efter 9 och jag började mocka och göra i ordning allt som vanligt. Sedan gick jag ut och red. Red på Toleryd igår, markarbete bara och hon var jättefin så idag var det bara lite halvlugnt. Red till rakbanan och väl där galopperade jag och tränade lite lydnad och tempoväxlingar. Blev alltså lite lagom lugnt för pigga Bolli. :D <3

På vägen hem ringde jag Susanne och vi bestämde att vi skulle rida tvillingarna tillsammans. :)
Även dem red vi på rakis och det gick helt ok. Carrol har ju inte riktigt fått upp muskelmassan och konditionen än men det blir faktiskt bättre varje dag! På honom tränade jag mycket tempoväxlingar eftersom han verkligen behöver det. Han kan vara lite trög och är ganska långsam i rörelserna så på honom måste jag få upp explosiviteten. Men det kändes faktiskt rätt bra. :)

När vi hade släppt ut de små prinsarna plockade vi lite mumsiga hallon och sen satt vi och pratade (träning såklart! Hon kan så mycket så jag lär mig nya saker varje dag :D) en stund utanför stallet.

Var väl uppe klockan 2- halv 3 och sen dess har jag bara suttit här, facebookat (?) och läst lite bloggar. Har inte ont i halsen längre så ikväll ska jag träna MRL! Jag läängtar :D

/LinLin


apelsin-cravings

Idag sov jag till klockan 11 då mamma kom in och väckte mig och frågade om hon skulle släppa ut hästarna. Åååååååååååååh, blev assur för jag var astrött och har ont i halsen så det var ändå inte värt att gå upp. Försökte somna om men att försöka somna och smsa samtidigt är ingen hit. Gick väl upp vid halv 12 och sen dess har jag inte gjort något speciellt, anmält till lite tävlingar och sånt bara.

Sjääälvklart är det skitfint väder idag, strålande sol och skitvarmt. Och här inne sitter jag. Men jag är inte bitter!!!!

Våran veterinär skulle komma idag och göra en sista check på Carrol men han har inte hört av sig och när mamma ringer honom säger han på telefonsvararen att han har semester?! Ååååh, jävla idiot. Vill verkligen börja hoppa och tävla Carrol nu! :(

Ska rida Bollan ikväll men tills dess ska jag göra allt jag kan för att bli frisk. Har inga apelsiner hemma bara åååååååååååååååååhmhgwrjgbhd.kaqj2osdjoqjwidn.lkJWRFB3TWGYHE.

Vad är lika bra/bättre än apelsiner?

/LinLin


Misslyckat besök hos banken+ tår

Tjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

Sen blogg, sen blogg.
Har gjort massa idag så har inte kunnat sitta framför datorn förrens nu SKANDAAAAL!!! herra.

På morgonen red jag ut Bolli ganska lugnt och sen red jag på rakbanan på Tjocken med Johanna och CalleBalle, som jag förövrigt trodde var dödssjuk innan, han låg ner och andades jättetugnt och det var leskigt_hest (Calle asså, inte Johanna.................)

Sen drog jag och Johanna på Arre ner till Lerum och gick till banken. De var dock inte till stor hjälp men vi hade det mycket roligt där ändå. ;) Efter bank-besöket tog vi tåget in till Allum och åt på det bästa stället- PAPRIKAAAAA!! :D Köpte bl.a en stor jeansskjorta (bara för att den var billig typ... Inte bra, inte bra) Ett par myspysiga halvkorta, knallrosa mjukisar (asnajs har på mig dem nu :):) ) och ett häftit halsband.

När vi kom hem drog vi till Statoil och hyrde 2 filmer, Panaromalblablabla Activity, ganska seg men lite leskig ibland, speciellt i slutet uschusch OCH Old Dogs (tror jag?!). Rolig ibland, Mycket töntig ibland.. Men ändå vääääärt :D

Asnajs dag i allafall med min lilla skrutta, här får ni lite bilder- som vanligt ligger alla ute på Facebook!

Beredd....................

Hehehhehehehe.......

Underifrån e kanonkul.. 5 av 5 toasters.


HAHAHAHAH TÅRNA HAHAHAHAHHA


Outfiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit(t) herra

/LinLin


Glasögonen gör hela Outfiten- eller hur?

Heeeej.

Hann inte blogga igår förutom det fina inlägget inatt.. Hehe. Har inte läst det än men kommer bara ihåg att jag skrattade en del för mig själv när jag skrev det. ;)

Vi var i allafall på Liseberg igår för att fira Johanna lite som fyllde 17 igår! Grattis igen, gumman! <3 Vi har alltså kännt varandra i ca 13-14 år nu! :) :) :) :) Det känns.... haha.

Hade askul där i allafall, träffade lite skönt (och oskönt) folk, stod i aslånga köer och knöt lite kontakter (hahahah, 10 år. HAHAHA)
Råkade även ut för en liten tomat-incident som jag och Johanna tyckte var väldigt rolig. Ingen fattade någonting som vanligt. :P Inte ens lille A som tomat-innehållet hamnade på...

Efter att vi hade varit på Lissebby åkte vi hem till Ida på lite fääst. Eller ja, det blir vad man gör det till. ;) Hade jättekul i allafall även om kvällen och början på denna dagen slutade lite mindre bra. Lite arga_hestar till föräldar som resulterar i ingen hoppträning. Ingen hit. :(

Hade inte tänkt göra så mycket mer idag. Ska ut och rida Tjocken sen när det har slutat regna så mycket, annars bara ta't lugnt och SOOOOVA. Sov 4 timmar inatt. Ingen hit.......

Något gick fel...

Köp av hääääftiga party-glasögon gjordes! :)

Alla bilder från dagen finns på Facebook. :)

/LinLin


hej

Hejhejhej.

Vart på Lisse och firat Johanna som fylker v17 idag!! och kom precis hem från Ida. E astrött ska upp 8 imon... Johanna e nog kvar tror ja hon ville inte gå hem har dåligt_samvete...........

Pratade med Eliasbby hela vägen hem han e tydligen ginger enligt Jockeboooi fas han har inte Facebook... Elias asså..

 Nuy ska ja sova bilder från Lisse kommer!! Juste, snakkkade med David där också han va snygg_hest.

pusshaj

 

/LinLin


Baka pizza

Hejhej, hallå.
Där ä en ciirkööös...
hehe.


Sov ut idag vilket var riktigt skönt.
Dock så hinner man ju inte med så mycket under dagen men jag har inte planerat något så speciellt så det gjorde inget. :)

Har ridit båda hästarna och var väl klar för 1,5 timma sen. Båda gick bra fast Bolli var lite för pigg och Tjocken var liite för seg, som vanligt, haha. Veterinären kommer på tisdag tror jag i allafall och då döööör jag om Carrol inte är frisk. Han blev ju friskförklarad men vi ville kolla honom en gång till efter att ha galopperat 1 månad.

Nu tänkte jag försöka bli lite pigg igen och träna. Får bli här hemma så jag tänkte köra lite boxning och styrka för överkroppen. Har träningsvärk från Combaten i benen och rumpan idag, gooottt.

Sillvik.

Juste, ikväll ska vi och Törnarna till Brodalarna och göra pizza och kolla på film. :) Läär bli myspys!

/LinLin


Turistbilder

Wohoo! Nu är lite utav bilderna från Sillvik uppe på Facebook, ni får gå in där och kolla. Lotten har massa fler bilder på sin kamera och jag har ca 100 stycken kvar att ladda upp. Kuuuuuuuuuuuuuuul. -.-

Hade det asbra där i allafall. Vi satte upp tältet som vi tänkte sova i på gräsmattan men efter att ha sett filmen Närkontankt och sett lite andra leskiga djur i närheten av tältet, vågade vi inte... Men det var myspys ändå <3
OCH skoj.

Idag har jag varit på Allum med Idi och Lotten och jag köpte en jättefin klänning och lite smycken. Tog tåget hem vid 5 och klockan 6 var jag nere på gymmet och tränade kondition där en halvtimma och sedan BodyCombat en timma. Så jäääääääävla kul äre!!

Red hästarna på morgonen, båda var jättefina.

Här kommer lite bilder från dagen:
"Turister på Allum"

Lottenbby och jag.


Idabby och jag.

Dagens.

Nu ska jag sova, puss!

/LinLin


M och B på nya äventyr

Ååååh, jag är så jävla glad! :D

När jag vaknade av att telefonen ringde (mycket sent, 11:15 :S :S) och jag hade gått upp berättade mami att vi ska åka till Sillan ikväll och stanna tills på onsdag. Då blev jag glad. Sen berättade jag det för Lotta och vi bestämde oss för att fråga om hon kunde följa med. Det kunde hon!! Då blev jag ännu kladare. Sen kom vi på att vi kunde tälta (så att vi kan smyga ut mitt i natten......) så det ska vi göra! (Både och, tälta och smyga hehe..) Då blev jag gladare än kladast!!!!!!!!! :D :D :D

Vi åker som sagt ikväll och innan det ska jag rida båda snela_hestarna. :) Myspys, hörs på onsdag!


Älskar de här bilderna! Sillvik förra året <3

/LinLin


jAG HAR ETT NYTT RUM- NÄSTAN...

Åh herre, det är fa n jobbigt att städa!
Har hållt på i MINST 2 timmar. Rensade alla mina kläder och gjorde i ordning garderoben. Blev 4 stora kassar som ska skänkas bort. ;) Sjukt skönt att bara ha sånt som passar och sånt man vill ha, kvar nu.

Tvingade mig upp vid nästan halv 9 idag i alla fall. ;)
Strax efter 10 tog jag Benny ner till Stenkullen och tränade BodyCombat från halv 11 till halv 12. Det var jättekul som vanligt men inte alls lika jobbigt som det brukar vara! Vet inte varför för det är ju samma koreografi och allting. Tråkigt på ett sätt. Nästa gång kommer jag säkert dö bara för det. :P
Ida den jäveln skulle följt med men hon bangade i sista minuten. -.-

Om en stund, när jag känner för det, ska jag ned till stallet och rida båda på rakis!
Ska nog rida Carrol med Rundis, lär bli skojsigt.... ;) ;) ;) he.he.he....


/LinLin


Den lite ljusare dagen...

Idag ställde jag klockan på halv 9 och det var en riktigt pärs att gå upp.
Men det gjorde jag.

Jag skulle träna halv 11 och var tvungen att åka strax efter 10 så därför tänkte jag att jag kunde gå in och väcka lilla Lotten kvart i 10 eller något. När jag skulle göra det hade hon redan vaknat dock. :( Fick nämligen ett sms på mobilen som låg i köket där det stod "hej".

Tränade MRL på gymmet från halv 11 som sagt till klockan kvart i 12. Mördande!!
Men kul. :)

Efter det satt jag död hemma ett tag tills Idaslida ringde och kom med den briljanta idén att åka till Allum.
Blev rikitgt besviken när det var lille Jüri som körde oss till tåget och inte farmor, inte minst stressad! haha.

Shoppade lite myspys saker i Allum. En lång vit kavaj, grå, lång kofta med krimskrams på axlarna och 2 nagellack- för 13 kronor totalt. Det ni ;)
Juste, en ögonbrynspenna också.

Sedan jag kom hem har jag bara ridit båda hästarna och ätit middag. Susanni (lång/fot) och Rundis åt här. Mys.

Nu måste jag snart sova för imorgon måste jag upp halv 9 igen! Body Combat halv 11, serru ;)

/LinLin


Den mörka gårkvällen...

Jag och Lotta kvällsbadade igår.
Det var mysigt enda till leski_blå_bil kom och människorna i den satt kvar och tittade på oss. Sen kom orolig_och_mörkrädd_mamma och skrämde iväg dem och bländade oss med sina strålkastare. Hon förklarade också mycket utförligt att "De där var INTE här för att bada. Det är mycket droghandel vid sjöarna nu för tiden...".

Sen fick hon ett litet utbrott när vi skrek för mycket och "väckte alla i närheten" och tvingade därför upp oss ur vattnet. Sen körde hon oss hem.

Väl hemma bytte vi om utanför stallet och hängde upp badkläderna på blomm-lådan (som vi självklart glömde ta med oss upp till huset sen).
Hade lovat att möta Possy. Även hon var mycket arg_hest på grund av räddhet (hahaha).
Vi höärde också ett leskit skrik på tillbakavägen (Possy var arg och gick före oss..)men som tur var var det inte hon.


I vintras. Den här mappen heter "träningmedmattapåmänniska"
hahahahaha

/LinLin


Besök i mkt fint hus!!

Näää, nu blir jag lessen i ögat. EN besökare idag. (Det var Lotta btw). :( :( :( papi
Men nu gör jag ju ett inlägg så nu måste jag få fler! Ska länka på facebook också.

Idaaaag!
Red båda dem små pollarna på mårrn. Gick finfint.
Sen övertalade jag mami att åka och besöka Susannis nya hus så det gjorde vi :D
Lotten följde med också för att hon tjatade så mycket.

Väl där fick vi väldans god mat och det var ett väldans fint hus. Ska flytta in där jag med om ett tag.
:)

Kom hem och tränade pilates på DVD:N en timma. Mycket roligt, sen kom Lotten och vi har ätit middag och nu har hon precis boxats och gjort av med lite agressioner. Kunde behövas!
När Possy kommer hem (snaaaaaart hoppas jag!!) ska vi titta film och sen kanske åka och bada..... Hon kommer övertala mig!!!

Aja pussheeeeeej

Idabby var ett tag sen man träffade!!

/LinLin


Vi måste åka till stan nån dag..

Hejhejhej mina bbys <3
Jag hann inte blågga igår för jag hade fullt upp!!
Åkte till partille med Possy, tog en liten springtur, badade, red båda två och sen tog jag Benny hem till Lotti. Benny startade knappt först dock men jag pratade lite med honom och då blev han klad igen.
När jag kom till hon tjejen var det ingen hemma så jag fick sitta ensam på hennes rum ett tag.... Kände mig red och övergiven. Efter ett tag kom lilla Lotten och Mimmen framsusandes på deras stora kärlekar och då blev jag glad igen. Sen åkte vi och badade. Vi kolla på Beck först glömde jag. Tack för att du påminde mig.
Nu är det väldans varmt här i hennes rum men en kladdis väntar. (..........).
Juste, kolla på Berti igår också. "Bennyyyy!!" och "Där ä en cirköös........"

Nu e dt för varmt här måste sluta. hej.

Lite bilder från förra sommARN.... <33333

/LinLin

Jacob, Edvadd....

Åååååååh, fyfan va bra filmen var! Lätt den bästa av de tre :D
Hahahahaha, mycket roligt som vanligt ockå.
Där är en säng.
Hahahahahahhahahahahahahahahahahhaah.
Och killen i kassan (rimmade ju nästan........) var snel hest. Pek och ostpulver (hahahaha) för 19 spänn. ;) Det tjänade Jacob på. Jacob och Edvadd.

Tågresan hem var en VÄLDANS rolig färd. Jag låtsades sova (föreslog att både jag och Lotten skulle göra det men hon har inte lika mycket självkontroll som jag......) när tågvärden kom. Tänkte nästan ett tag att hon skulle skita i att kolla om jag hade betalat men hon petade på mig... Först lite lagom (hahaha) hårt och då fortsatte jag att låtsas sova. Sen gjorde hon det en gång till och när jag vaknade (....) såg jag mycket förbryllad ut och Lotten var tvungen att börja leta väldigt intesivt i sin väska efter något för att inte avslöja  hela kompotten......... (HAHA).
Men det var mys. :)

Nu har jag precis ridit på rakis med Potten. Susanne följde mig dit och när vi kom tillbaka följde hon mig hem. Med en icke- ihopsittande tygel dock...

Nu måste jag rusa!!! Morden i Midsummer börjar nu :D:D Puuuussss

/LinLin


bio!

Nu ska jag börja göra i ordning mig för vi ska sticka in till stan och titta på Eclipse med Lottpott!

Ridit Boll hos Friberg och när jag kommer hem ska jag rida Carrol på rakis med Lotten. :)


/LinLin


Back on track

Nu är jag hemma efter en asbra vecka på Sillvik. Lyckades övertala min kära mor och far att stanna en HEL vecka detta året.

Det har varit massa sol, bad, träning, promenader, filmer och ett myspys besök av mina kära vänner i onsdags. En grym vecka helt enkelt.

Nu fattas bara att träffa min bästa vän så snart som möjligt. Hon har också varit bortrest till den nedre delen av landet men nu är vi äntligen på inte så långt avstånd från varandra längre. Wohoooooo!

Ska nog snart pallra mig ner och rida min polle. Ska bara gå igenom lite bloggar först! ;)
Pöss.

/LinLin


Stand up for the champions

Heeeeej på er! :D

Jag är tillbaka efter två dagar med övernattning och tävling!
För er som inte vet har jag varit i Göta, 3 mil norr om Mariestad och tävlat med Bollan.
Det tog ungefär 2,5 timmar att köra men det var det absolut värt!

lördag (igår) hoppade jag en lätt b. Den klassen var en A1:a och då går man ut efter grundomgången och om man har varit felfri går man in och hoppar omhoppning i slutet. I den klassen kom jag 2:a! :D
Red dock inte så bra i omhoppningen men har aldrig svängt så mycket på henne så jag är nöjd ändå.

När klassen var klar och vi hade lastat in Bollan åkte vi till en gård i närheten där vi hade boxplats. Vi stod där tillsammans med en annan familj som vi känner lite så det var jättemysigt. Solade på dagen och åkte in till det otroligt stora samhället Hova och åt pizza på kvällen tillsammans. Hände lite skojsiga grejer. Säger bara löv som gör inbrott i bilen och "bilartutarsåvivinkarförattvisjälvklarttrorattdetärossdetutaråt"! Haha.

Sov i lastbilen och jag fick sova längst upp så det var ca 30 cm mellan mig och taket. Tur att jag är häftig och inte får panik.

Nästa morgon (idag) gjorde vi i ordning och packade ihop allt och åkte till tävlingsplatsen igen. Hoppade en lättb idag också, där Montain Horse ponycup ingick (stilhoppning).
Startade som nummer 2 och allting kändes jättebra. Var dubbelnolla och gick upp i ledningen.

Det slutade med att jag vann! :D
OCH kom 2:a i stilhoppningen! :D

Aaaaaasklaaaaaaad!!


Fick dock hämta mina priser till fots eftersom vi hade VÄLDIGT bråttom hem. :(
Haha, jag får väl helt enkelt vinna någon mer gång igen så jag kan få rida först i ärevarvet. ;)

Resultatet för helgen blev alltså 2:a, 1:a, 2:a- på två starter.
Inte helt fel. ;)


Aaaaasgrym helg iallafall! Imorgon kväll åker vi till Sillvik och stannar där 1 vecka eller så. Myyyyys! :D

/LinLin


köttsallad.............................

Här sitter jag och äter köttsallad!

Ketchupen står redo bredvid.

/LinLin


idioter

TYP alla är idioter nu. Så jävla fail att du gör EXAKT samma sak. Trodde du kunde tänka lite längre.

Ska sitta uppe i någon timma nu för sen kommer det folk.

See ya

/LinLin


Gosebullen på vilda äventyr

Jag hade besök av kära Lotten precis. :D<3
Hon fick en JW-navelpiercing, det visste ni inte att det fanns va ;) hehe.................................
Vi bokade biljetter till Eclipse imorgon men tvek på om vi hinner gå... Kan ju alltid hoppas på det bästa, brukar jag göra! :D

Jag följde med henne ner till Björn för hon skulle åka hem och då tyckte jag att det var en bra idé att ta med Gosebullen ner. Det tyckte inte han för han blev VÄLDIGT red_hest när det kom en bil och sprang och gömde sig. Det blev en väldans pärs (hahahahaha stavas nog så) att få ut honom. Men jag lyckades.
Jobbigt med småbarn asså......

Ska förhoppningsvis träna Combat ikväll men jag är på reservlistan. Är nu på plats 2 tror jag så jag skiter ner mig av ilska om jag inte kommer med! Men som sagt, jag hoppas på det bästa! :D

Den här bilden BLAND ANNAT hittade sånna som inte ska hitta sådana bilder i Lottas dator häromdan....
Ingen hit.

/LinLin


P.S Ikväll händer det grejer.... Kan inte avslöja mer just nu ;) Be here!


RSS 2.0