Vila

Nu är nästan allt i skolan för denna veckan avklarat! Har bara kvar läxa i engelska och SO- redovisning till imorgon!

Har sån jävla träningsvärk från gymnastiken vi hade på idrotten igår så det får bli vilodag idag. Ska gå ner till min Carrol nu och gå ut och gå en promenad med honom =)

Vi hörs!
/LinLin


På bättringsvägen

Idag var jag ute och sprang för första gången för i år faktiskt! Var riktigt taggad på det och det var lika härligt/hemskt som jag hade förväntat mig. I slutet av första kilometern började det bli riktigt jobbigt men sen släppte mjölksyran och jag kom in i "andra andningen", då var det bara att springa så långt mina ben orkade! ;)
Eftersom jag kände mig så pass pigg där jag hade tänkt att vända funderade jag över om jag skulle fortsätta varvet runt på ungefär 8 km. Kom dock på att jag troligen inte skulle hinna det eftersom jag måste plugga på prov, så därför vände jag och sprang tillbaka.

Tiden slutade på 30 min och sträckan var ca 5,5- 6 km och det är en väldigt bra tid för att var jag. Förra halvåret när jag sprang som mest, brukade en 5 km-runda ligga på ca 27-30 min. Den stora förbättringen tror jag beror på att jag äter mycket bättre nu än vad jag gjorde tidigare och där med återhämtar mig snabbare.

Största delen av förra året led jag av ätstörningar och även om jag inte ville inse det själv kom jag för ett tag sen på mig själv med att det jag höll på med inte var normalt. Det är svårt att ändra ett beteende som man har hållt på med så länge och att förbättra sitt självförtroende går inte över en dag. Jag har även idag fortfarande problem med det men det går bättre och bättre och jag har lärt mig att jag inte kan vara någon annan än den jag är. Jag kommer aldrig att vara världens smalaste och när jag tänker efter var jag inte lyckligare då än vad jag är nu. Snarare tvärtom. Så länge jag är vältränad mår jag bra.

 Att hela tiden få ångest över det man äter och de gångerna man missar ett träningspass, det är inte något liv.

Det jag oroar mig för idag är att människor inte tycker lika bra om mig nu som de kanske gjorde då. Att jag inte räcker till för att jag ser ut som jag gör. Jag vet att jag inte ska tänka så men ibland kommer tankarna automatiskt.

Den personen som jag tror har hjälpt mig mest med mitt självförtroende är min bästa vän, Lotta. Hon har alltid talat om för mig att jag är fin som jag är och att jag är cp när jag tackar nej till en glass. (haha)
Älskar dig jättemycket.

Ville bara dela med mig lite av mitt liv. Ni behöver inte bry er om ni inte vill, det är trots allt mina tankar i min blogg.

/LinLin


Glädje vs. Besvikelse

Blandade känslor ifrån tävlingen idag asså.
I förklassen, LA:n, var han hur fin som helst och det var en utav de bästa rundorna vi har gjort tillsammans.
Tror ni inte att jag ramlar av i lagklassen?
Vet inte riktigt hur jag kände efteråt, det är svårt att förklara. Självklart ledsen och besviken men inte på det sättet att man vill gråta. Mest tom.
Eftersom inte någon av oss i laget hade speciellt mycket flyt/tur, så slutade vi på en ganska dålig placering. Men så är det, bättre lycka nästa gång!

Jag är så hiiimla sugen på att springa nu så imorgon måste jag fan göra det.
Lotta, vi skulle ju springa milen på Lerumsloppet detta året och det är den 24 april, äru på? ;)
Löpträning = check!

/LinLin


Dance til' you die

Ajajaj, träningsvärk efter Afron igår! Riktigt kul är det men jag blir så sugen på att börja dansa igen :( För er som inte vet har jag dansat i nästan hela mitt liv men slutade i höstas eftersom jag kände att jag inte hade tid. En vacker dag, dock, ska dansen bli mitt liv igen! =D Den som lever får se.

Idag skulle jag egentligten tränat MRL (mage, rumpa, lår) men jag sparar de musklerna till tävlingen i eftermiddag. Kan behövas.

Min dag än så länge har i alla fall bestått utav att sitta framför datorn och att göra Carrol fin! Lyckades riktigt bra. Klockan 2 åker alltså jag och Johannagiiirl och tävlar eliten i Billdal. Förklassen är en LA och lagklassen är LA+5. Hoppas verkligen det går bra i första klassen så har jag kanske en liten chans att komma med i laget :P

Nu ska jag fortsätta att göra ingenting.

/LinLin


homecoming

Kom hem klockan halv 9 imorse efter ha spenderat de senaste 5 dagarna i Pol(l)en-laaand!
Sjukt najs har det varit med störtsköna människor och upplevelser för livet. Varit och tagit mig fram med en karta i en storstad för första gången i mitt liv! Inte dåligt det ;) Bättre sent än aldrig? =D
Dagarna i Polen har i alla fall spenderats på en buss, i staden Krakow, på hotellet, i en taxibil med en tyst och leskig_polack, i huvudstaden Warsawa och på koncentrationslägrerna i Auschwitz och Birkenau. Allt har varit en mix av glädje och sorg och det är faktiskt skönt att vara hemma i trygga Svetthult igen. ;)

Eftersom jag och min BRFF (Bästaresefriendforever), Matilda har en del efterarbete från resan att göra, kommer det kanske dröja lite innan jag laddar upp bilder här. Det blev en del :P

Tack i alla fall alla som varit med och gjort denna resan oförglömlig.

/LinLin


Ska försöka överleva

Idag hade jag planerat att träna bodystep med sis men på eftermiddagen kände jag att halsen började göra ont igen så det blevf inte av, inte kul.
Jag gick i alla fall ut och tog en promenad och sen blev jag så träningssugen så jag kunde inte hålla mig.. :P
Blev lite blandning, styrka och kondition. Tränade bl.a boxning en stund, knäböj, utfall, crunch, "rollern", armhävningar, triceps och sedan bicepscurl.
Mådde illa efteråt men det var det värt!

Idag har jag inte gjort speciellt mycket. Red i morse och sen åkte jag med Papi och handlade inför imorgon. Börjar bli asnervös nu! Har ju aldrig flygit eller någonting :P
Packat en asfet resväska, hoppas den inte väger över 20 kg, haha.

Kommer inte blogga förrens på fredag men då har jag massor av bilder att visa!
PUSSPUSSPUSSPUSS


red....
P.S Om jag dör i en flygplansolycka eller bli mördad där borta vill jag bara säga att jag älskar min familj och mina vänner mest av allt =)=)

Fan nu blev jag ännu räddare :(
/LinLin


Tack Papi!

Var och tävlade i Alingsås idag och Papi körde =) Han var så duktig!
Han vågade till och med titta när jag hoppade, fast LA:n blev lite för högt tyckte han.. haha
Carrol skötte sig i alla fall superb och med Pillis hjälp på framridningen blev han såååå fin! Klantade mig lite på banan bara men jag kände att allt inte kunde vara perfekt liksom.. ;)

Faaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan, att jag inte gick till Johanna igår =( Du skulle smsat din bög -.-
Jaja, snart bär det av till Polen och jag har inte packat något än. Bra där.

Liiiten Linda på Lilla grå =)



Naaaw <3
Världens finaste b-ponny, miss u!


Tagga

Täääävling imorgon! Wisch me luck :)


Papi som coach

Hahahahahaha, fick precis reda på att jag ska åka och tävla ensam med Papi på lördag =) Lär bli intressant. Han är inte så jättetalangfull om man säger så, även fast han är ihop med mamma som har hållt på med hästar hela sitt liv. Idag var det 28 år sedan de träffades faktiskt! =D Och ännu är de inte gifta.. Haha
/LinLin


Upplevelser för livet

Ååh, vilken bra dag jag har haft!
Gick i skolan från 8.30 till 13.50 och sen åkte jag med Idas sis Klara hem som nyss har tagit körkort =)
40 meter innan min infart fick vi stanna eftersom det stog en avloppsbil utanför vår parkering. Jag och Ida trodde bestämt att det var Jüri som avloppsbilen var och tömde. Tråkigt nog var det inte det eftersom han kom några minuter senare i en bil bakom oss =( Han är för söt.
När jag tillslut hade tagit mig förbi lastbilen och ägglukten som förföljde den, gick jag upp och pluggade på matteprovet vi ska ha imorgon. En timma senare sprang jag några hundra meter för att möta upp Papi i bilen för att åka ner till mötet om resan till Polen. Jag har inte tänkt på resam så mycket innan men nu inser jag att jag verkligen kommer få upplevelser för livet. Tänk att gå in gaskammare där flera miljoner människor har dött och få se på riktigt hur det var i koncentrationslägren. Hoppas att jag inte bryter ihop bara.. :P

Nu har jag i alla fall precis duschat efter att ja ridit och tränat lite styrka här hemma. Svettigt värre.
Jag tänkte spendera kvällen med att läsa lite bloggar som är snäppet bättre än min. Kan bli svårt att hitta men jag ska försöka.

Jag och Ida, 2007...? Minnen!

Haha, Ida in the stuga. Lääängesen ;)

Naaaw, också ett tag sen (L)
/LinLin


Klenis

Skolan idag och träffa alla underbara!
superduper som vanligt =)
Två saker som var lite mindre roliga dock, var nationellt prov i engelska. Gick sådär. Sluddrar alla engelsmän?
Den andra mindre roliga saken vill jag inte ta upp här men de som vet know what I'm talking about.. ;)
Värsta bra dag idag ändå. Jag var klad_hest =D

Red ut, skritt och trav, Carrol var piiigg! Roligt
Gjorde sit-ups precis och jag har blivit värsta klen =(
Ska träna som fan nu när jag snart är frisk! Skojsigt

hahahaha roliiiiiit

Schteeek-hett!
Pusspusspusspusspusspusspuss (papi..hahaahh)
/LinLin


Frisörer=dumma frågor

I'm back!
Klippningen blev faktiskt helt ok, väldigt mycket kortare än vad det var innan men var tvungen att klippa av allt slitet..
Herregud vad man kan klaga på någons hår förresten, haha. Frisören ba "oj, hur länge sedan var det du klippte dig..?" och "Det blir ju ofräscht och slitet om du inte klipper det oftare!" och "Använder du balsam i håret?!"
För det första. Jag vet att det var längesen jag klippte mig, det är därför jag är här nu liksom?!
För det andra. Jo, jag förstår att det blir slitet om man inte klipper det men jag kanske vill ha långt hår?
Nejnej, balsam, vad är det för något?
Herregud säger jag bara.
Men, vi släpper det här med konstiga frisörer och går vidare. ;)
Jag har precis kommit hem från en hoppträning med Carrolbby och det gick faktiskt ganska bra! Vi hoppade lite serier och för att inte ha ridit honom på ganska länge så skötte han sig bra. Tagga inför helgen när jag ska åka till Alingsås och hoppa Lb och La! =)

En annan rolig sak är att jag antagligen ska pierca naveln när jag kommer hem från Polen! Wohoo, tror jag lyckats övertala mamma nu, hehe...


Lite minnen från mitt lååånga hår.. haha


Klippning!

Det är så himla fint väder ute nu! Strålande sol och blå himmel, om snön försvinner skulle jag nog överväga att gå ner till sjön och ta ett dopp.. Haha, eller inte.
Idag väntas en rolig dag i alla fall! Sprang inte i morse eftersom jag ännu en gång vaknade upp med halsont -.- Det är som om kroppen säger ifrån och gör uppror så fort jag planerar att träna. Ska försöka att inte tänka så mycket på det och bara hoppas att det försvinner.
Men, jag håller mig sysselsatt ändå. Snart ska jag sticka iväg till Lerum och klippa mig! Herregud, tror inte jag har klippt mig på 1 och ½ år.. INTE bra.
Dock vet jag inte hur jag ska klippa mig. Vill fortfarande ha långt hår men det skulle vara kul med någon frisyr.. Inte lugg bara. Haha
Jag uppdaterar om hur det blev när jag kommer hem!

BTW Lottas mamma tyckte jag var lik Pernilla Wahlgren..HAHA

/LinLin


SPRINGAAAA

Idag har jag shoppat =) Och ridit =)

Imorgon ska jag ut och springa och det var jag vet inte hur längesen..
Nu är jag äntligen frisk!
Hörs imorgon, puss
/LinLin


MelodiÄCKELfestival

FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN.
Varför vann Anna???!!!
Slösade 19 spänn på EricBBY och OlaBABE men dem vinner ändå inte???
Vart är världen på väg..


.

Jag blir så jävla matt.
Vafan tror du att jag ska tycka om det ändå bara är samma sak varje gång?
Du ska fan klara det här och inte hålla på som du gör hela tiden
Det du gör hjälper inte, inse att du bara sårar mig istället.

Fan.
/LinLin


Tyra&Kenza- show?

Hej på er (L)
Herregud, jag hade faktiskt 17 besökare på bloggen igår :O Det går framåt!
Som ni förstår, är jag hemma från skolan idag också men jag mår faktiskt mycket bättre! Inte alls lika ont i halsen och näsan rinner inte 24/7. (Inte själva näsan alltså..)
Gick i alla fall upp vid halv nio i morse och tittade på Bella & Tyra-show, igen. Igår laggade det ju som fan så man kunde typ inte se -.- Hade sett fram emot det hela dagen så jag kände mig rädd, naken och exposed när det inte fungerade =( 
I alla fall, helt okej program, fast jag tycker att det skulle varit med Tyra och Kenza istället, helsköna är dem!

Idag ska jag faktiskt försöka få lite saker gjorda. Duktig som jag är har jag redan städat mitt rum och pluggat lite SO men sen har jag massa matte jag måste göra också -.-
Det löser sig, dagen är ju lång.

Rolig_frisyr
/LinLin


Möte

Jag viiiill inte vara sjuk längre!
Tänk vad glad jag hade blivit om jag bara fick ta mig ut och springa i detta vädret eller åka till gymmet och träna så mycket jag vill.
Men, vad gör jag. Sitter här och snyter mig och läser alla bloggar som överhuvudtaget finns- 3 gånger om.
Jag är rikitgt jävla trött på det här nu.

Så, vad händer idag?
Förutom att deppa sönder ska faktiskt på ett möte i skolan klockan tre, angående resan till Polen. Har kanske inte berättat det men jag var en utav de två 9:orna i skolan som kommer få åka till Auschwitz vecka 12.
Riktigt kul! =D

Får förska fokusera på det positiva nu.
/LinLin


DANS!!

Saknar dansen!



=(
/LinLin


Goodie hårdag

Riktigt bra hårdag idag!

Suddig_bild..

Sjuk_hest..

Nu ska jag ner till stallet och fodra mina underbara små pollar =)
Min snygga mamma fyller år idag förretsen!
Säg grattis =)

/LinLin


Pannkakstajm

Nu ska jag äta pannkakorna som jag har lagat till mig, min moder och Sussannis =)
Självklart med fullkorn!
I'm pro '
 

/LinLin


Best weekend ever!

Är fortfarande sjuk så jag är hemma från skolan denna dagen också. Har dock utvecklingssamtal som jag måste ta mig till sen..
Mami kommer snart hem från träningen och då får jag umgås lite med henne =)
Här kommer i alla fall den utlovade bildbomben!
Enjoy!















/LinLin


Fail

Här kommer en liten bildbomb från GBG-horseshow!


I bilen...
Okej, detta blev en väldigt liten bildbomb. Haha
Datorn dampar så jag får ta detta en annan dag eller senare ikväll!

/LinLin


OPERERA MIG?!

Hej på er

Jag tänkte bjuda på en liten bildbomb från GBG-horseshow men eftersom min kamera inte vill samarbeta just nu får det bli lite senare!

Anledningen till att jag inte är i skolan just nu är att jag är sjuk. IGEN.
Har haft ont i halsen lite för mycket nu och jag funderar seriöst på att operera bort mandlarna (haha, i halsen asså..)

Någon som har gjort det och vet hur det går till och vad det innebär?

Det kommer antagligen inte hända något spännande idag men jag uppdaterar kanske senare ändå.




Babesen (Y)

Puss!

/LinLin


TÄVLING

Igår var det första omgången av eliten som gick i Laholm! Lotta sov hos mig från fredag till igår så hon följde med och var ett gryyymt stöd ;D Åkte hemifrån klockan sex eftersom vi skulle vara där halv nio och vi joinade coolingen Johannas transport   ;-) Verkligen gulligt!!!!!!!!!!!!!!

Tävlingen gick i alla fall suuuuperbra! Carrol var i sina bästa dagar om man säger så ;-) Jag hade ett ner i omhoppningen i lättb men eftersom det inte var speciellt många dubbelnollor så blev jag placerad femma på det =)
I laget red jag, Johanna, Nicholai och Lovisa. Jag gick ut först. Herregud, var huuur nervös som helst och fick en astmaattack mitt i banan. HAHA!

Men, det viktigaste var att jag gick nolla och det gjorde de andra i laget också så vi gick till omhoppning tillsammans med sex andra lag.

I omhoppningen gick jag ut först också men här gick det något sämre. Jag red nolla men Carrol var lite trött så han gjorde inte riktigt som jag ville om man säger så :P
Laget slutade i alla fall på en femte plats så nu ligger vi hyfsat bra till inför nästa omgång! =)


Bild från Bohuslän sommaren -09

/LinLin


På språng

Nu sticker jag till Alingsås med Papi och fixar ett pass!

Hörs sen, puss

/LinLin


RUBRIK

HAHA, på tal om den förra rubriken kom jag att tänka på våran vän.. Kommer ni ihåg, Lotta och Idis? ;-) :D


kanel

Tjatjaaaa! 

Kom hem för en stund sedan efter en fantastiskt rolig dag i skolan! (Är inte ironisk, älskar att träffa mina bästa vänner varje dag! =)).
Det hände väl inget utöver det vanliga.. Men alltid lika damp som vanligt ;-)

Pratade med Jockebooi på vägen hem också och han skulle sitta och vänta på någon i  50 min som skulle skriva på hans praktikplatspapper... Alltid lika trevligt, i alla fall =)

Nu måste jag pallra mig ner till stallet och ta in hästarna för klocken 4 ska min älskling klippas! Hoppas att han är dampig ikväll för då ska jag hoppträna. Måste ju ha lite att kämpa med.. haha

Det är kanel på mitt tangentbord förresten.

Aherraa


/LinLin


UPDATE

Förlåååååååt för att jag inte har bloggat på år och dagar, vet att alla mina trogna läsare har saknat mig ;-)
Min ursäkt är att att jag har varit på Scandinavium tors-sön och sen har jag haft massa i skolan men nu är jag tillbaka! =D

Helgen var seriöst bääääääääääääst! Var där alla dagar och hängde med coolingar som, Lotti, Idi, Mimmen och Johannis =D Allt var skitkul som vanligt på mässan och att titta på alla hoppklasser men det bästa var ju att träffa massa nya bbyyyys, haha. TinTin, Sebbebooi, Jockebooi, Tim, Olof och massa meer kommer inte ihåg alla (förlåt, men ni var inte så pratsamma?! :O ).

Herrgud massa kul hände. "SKA DU?"
Jag blev inlindad i halsduk och 3D-glasögon.
Pratade med okända_hestar
Gömde oss under täcken..
Gömde oss för leskiga_hestar..
Kastade morötter och bilar på människor.. (:S)
HAHA

Pius, Dirk, Dermott, Abdullah och Puck ägde ju sönder! Så söta är dem :) Albert också för den delen..

Tack alla för helgen, ni gjorde den verkligen bäääääst!!

Höjdpunkten på året!

/LinLin


RSS 2.0