GBG HORSESHOW

Lotta gick inte vidare till finalen i måndags. Hon var verkligen värd en plats för det va en så hiimla fin runda! Men nu är det som det är och det är inget att deppa över för istället får hon vara med mig hela lördagen! =D Fett värt.

Som sagt, det är GBG-horseshow i fyra dagar framöver och jag är taggad till tusen! Kommer bli så jäkla grymt eftersom mina BFFs är med ;-)

Ikväll ska jag hoppträna med Carrol och det ska självklart bli gryyymt kul =D Hoppas det går bra för han har kännts (skriver man ?!) jättefin nu det sista och snart börjar eliten så då måste vi vara på topp! =P

Orkar inte skriva mer, har ingen inspiration just nu.

Inte äta systers bil, Carrol..

Naaaw <3

Puss

/LinLin


Hos BIGGII

Jag är hos Biggii och ska följa med henne till Kungsbacka sen för hon ska tävla GP-PONNYN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hon kommer gå vidare.

Ses ikväll puss

/LinLin


Dålig dag

Ingen bra dag.

Jag har ridit i snön. Gick bra.
Jag har sovit mitt på dagen. Konstigt.
Jag har varit ledsen och gråtit. Dåligt.
Jag har precis varit ute på promenad. Skönt.

Hoppas på att kvällen blir bättre.


Puss /LinLin


BESÖK!

Beök min bby på han blogg ;-)

http://Affeboooii.blogg.se/

Den som kom på namnet måste ha varit smart (Y)

/LinLin


Förstörda drömmar

Det här är så tråkigt att jag inte ens orkar tänka på det!
Imorgon skulle jag ju som sagt tävla (andra tävlingen på året och enda tävlingen innan eliten börjar) men på grund av all snö så kommer vi inte kunna åka. Okej, det kan jag leva med. Jag tänker inte utsätta mig eller min häst för några onödiga risker för en enda tävling. Men, detta var ju inte en "vanlig" tävling utan imorgon avgörs det vilka 10 ekipage som tar sig vidare till GP-ponny finalen i Scandinavium. Två av mina vänner, Lotta och Emy, har kommit vidare och vill självklart tävla om att få en plats i finalen - men, nu är hela tävlingen inställd och arrangörerna  kommer istället ta de tre bästa ekipagen från varje kvalomgång eller lotta fram vilka 10 som får gå vidare. Självklart ska man inte rida i ett ridhus om det finns risk för att tyngden från snön får taket att ramla in men det är fortfarande så himla tråkigt.

Självklart vill man vara värd en plats i finalen och vare sig de väljer de tre bästa ekipagen från varje kval eller lottar, så är man ju på ett sätt inte det.

Ville bara ägna en tanke till dem för det här kommer så himla olägligt. Hoppas att det löser sig på något sätt..


Jag och Cooga boy på GP-ponnyn för några år sedan.


Jag till vänster, Lotta till höger.


/LinLin


2012

Jag är allt bra grym ändå. Tror ni inte att jag, på ett lov dessutom, går upp tidigt på morgonen (klockan var väl runt 9..) och skottar mina kära ponnysars hage! Det kallar jag engegemang och kärlek, haha.

När jag väl kom upp från hårt slit nere i stallet gjorde jag pannkakor och tittade på 2012. Jag har aldrig sett den förut och jag kan väl inte säga att jag ger den sådär jättehögt betyg. Men det kan nog vara för att jag inte riktigt tycker om sådana filmer och att den var så typisk amerikansk. Man vet vilka som kommer att överleva och vilka som inte gör det, liksom.

Där emot var det ju ganska läskigt med tanke på min dröm igår natt och filmens handling.. haha.

I eftermiddag ska jag i alla fall hoppträna med Carrol. Det är tävling i Kungsbacka på söndag och jag ska hoppa en lättB och en lättA (90 och 100 cm). Taggaaaa!



/LinLin


Jordens undergång..

God förmiddag!

Usch, vilken hemsk dröm jag hade inatt!

Det började med att jag och några till, hade fått ett uppdrag av något slag och så klarade vi det inte. Då var alla (Jag, Elin, Gustav, Josie, Nicholais pappa(?!) och några till, kommer inte ihåg) tvugna att samlas i mitt stall och vänta på att jorden skulle gå under. Alla var helt lugna men jag fick panik och sprang runt och skrek om att vi måste ta oss här ifrån. Speciellt rädd var jag för att hästarna stog instängda i sina boxar så därför öppnade jag dörrarna så att de förhoppningsvis skulle springa i säkerhet (som att det skulle gå =P). Men Carrol min älskling vände direkt när han kommit ut och sprang tillbaka till mig. Usch, blev alldeles rörd. Var tvungen att ta med honom och Cooga, kunde inte lämna dem!

Sen gick jag över till Johanna och de höll på att lasta in sina hästar i transporten och de skulle åka i säkerhet till Kungsbacka (?!). Men Johannas pappa ville inte följa med så han stod där i dörren och tog farväl..

Plötsligt var jag tillbaka hos mig och då öppnade jag dörren till stallet, där alla satt, och jag frågade om de visste något om jorden verkligen skulle gå under. Då sa Elin att det skulle den för det hade redan börjat bli sprickor i ena hörnet av stallväggen.. ( x) )

Asså fatta vad cp egentligen men jag hade seriöst panik och alla var så lugna och sansade och de enda jag brydde mig om egentligen var att hästarna skulle överleva..

Idag, efter att jag hade varit ute på promenad med min älskling, pussade jag lite extra på honom och sa att jag älskade honom. Ifall något skulle hända..

=P

/LinLin


Göteborg

Nu sticker jag in till staden med min homie. See ya! =)


Snygging!

/LinLin


Bildbomb nr. 2

Tjaaa!

Sitter här och lyssnar på massa låtar från Camp Rock, såg den för första gången hemma hos Mimmen i söndags och den var såååå bra =D Man blir på värsta bra humör av låtarna =D=D=D=D=D=D Därför gör jag så många glada gubbar =D=D=D=D

Nu kommer den utlovade bildbomb nr 2 från helgen. *Icke censurerat*


Doglover bby <333









får ni imorgon! =D

/LinLin


BILDBOMB NR.1

Jag fattar inte vad det är med mig!! Jag är trött HELA tiden och jag orkar inte göra något. Efter jag har kommit upp från stallet och duschat så skulle jag ärligt talat kunnat gå och sova!! Detta känns inte normalt. Någon annan som har samma problem? =(

Det kan ju vara järnbrist eller något men det känns inte så. Jag äter varierat och försöker få i mig alla näringsämnen, vitaminer och mineraler och grejer..

Jaja, nu får ni en liten bildbomb från helgen ;-) Enjoy!













HAHA!

Där var den första, resten kommer imorgon. Det blir inte bättre kan jag meddela.. ;-)

/LinLin


SOVARN

Herregud vad jag har sovit inatt! Gick och la mig halv tio igår utav ren uttråkning och tänkte att det skulle bli skönt att vakna tidigt idag. Tror ni inte att jag vaknar halv elva av att jag får ett sms?! Okej, halv elva kanske inte låter så sent men för mig är det det och jag anser att det inte är normalt att sova 13 timmar i sträck..

Det kan i och för sig bero på att jag inte sov så många timmar natten till söndag och att jag har en infektion i kroppen.. Haha men jag blir alltid så stressad när jag vaknar sent ändå!

Idag har jag inte några planer. Ska bara ta det lugnt och försöka bli helt frisk så att jag kan börja träna igen! Jag har bara ridit och gjort stallet idag så lite träning har jag fått i alla fall ;-)

Just det, jag återkommer med lite bilder från helgen om en stund! Måste bara orka lägga in dem på datorn först..

PUSS


Lite värme skulle inte sitta fel nu!

/LinLin


BILDBOMB SNART

Jävlar Amalia jag har mycket bilder att lägga upp kan jag meddela! HAHAHAHAHAH

Nu ska jag äta en glass och sen gå ut och galoppera min carrollllllllllll

HEJ

/LinLin


Doglover & Jorge (Y)

Godmorgon!

Nu har babesen vaknat och en, inte riktigt färdig saliermoonie, har åkt hem. Det blev en vild natt igår med DOGLOVER, Wallander, Pippis pappa, Jorge och okänd vän...

Det blev även en del pratande med min nya bby och det var roligt men sen lite leeeskigt...

Nu ligger tjockisen Ida i sängen och äter upp mitt godis :( Riktigt dålig stil!

Snart ska vi alla fall gå ner till köket och äta en god och näringsrik frukost! (som BTTF hade skrivit) Hon kan tyvärr inte uppdatera bloggen för jag har blockerat datorn :)

Lite senare kommer bilder och vissa kanske man inte ska visa upp men ni får stå ut... Ni mina 3 besökare eller vad det är =)

HAHA

hej

/LinLin



BFFs tonight

Tjatjaaaa Bitches ;D

Nu äre jag med mina BFFs och nu ska vi titta fiilm :D Wallander eller ngn annan skit, ja får uthärda!! nejdå skoja bara nu såg dom vad jag skrev å blev arga_hestar...

Vi har schtekt i stenkullen och träffat lärar-lotti och filleboi med vän. :D:D Dom var mycket pratsamma!

Jag har maaassa bildeer att ladda upp till imorgon så ni får vänta med spänning!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

PUSSSSSSSSSSSSS
/LinLin


SAILERMOONIES +1-1

Åhh, va kul det ska bli ikväll! Jag ska träffa mina bästa vänner och vi ska vara hemma hos Mimmi och laga sailermoonies-mat och bara schteeeeka =D

Har en väldans massa galna och gryyymma minnen tillsammans med Mimmi, Ida och Lotta och fler ska det bli!  

Jag vaknade vid halv 9 idag så jag har redan hunnit rida och träna så nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra.. Kände att jag började få ont i halsen igen efter att jag hade tränat och jag tänker F*N inte bli sjuk nu! Var sjuk hela höstlovet och hela jullovet. Typ.

Jag får knarka ipren och halstabletter så hoppas vi att det är bra till imorgon! =)
Alla hjärtans dag imorgon, ju. Jag kommer i alla fall att spendera en del av den med mina underbara vänner. Bättre kan det inte bli!



BTTF i Stugan på kakkalas för ett antal år sedan ;-)



Minii <3 Biggii


En vanlig dag.


Älskar er!


/LinLin


Träning som vanligt..

Jag har varit hes hela veckan och igår kväll kände jag att jag började få ont i halsen. Därför avbokade jag mig motvilligt till morgonspinningen i morse och fy va segt det var! Typ höjdpunkten på hela veckan =P

Där emot har jag nästan inte ont i halsen någonting nu så direkt när jag kom hem från skolan tränade jag pilates! =D Aaaasgött, nu har jag tagit igen mig! haha

Klockan sju ikväll blir det hoppträning med Carrol också, för Pillan. Efter det ska jag bara mysa och ta det lungt och imorgon ska jag umgås med my BTTF (http://mimmialin.blogg.se/)  m.fl =)

KYSS & SMEK


Carrol och jag i Bohuslän -09 <3


/LinLin

 


Pulscykling

Herregud.
Sammanfattar dagens spinningpass ganska bra. Jag visste att det skulle bli tufft men jag räknade inte med ett astmaanfall, Haha!

Passet var uppbyggt med mycket jobb och lite vila. Ungefär 4 minuter på en timma för att vara exakt.
Vi varvade tung cykling sittandes med tung cykling ståendes, jumps, intervaller och bara ren cykling där chansen "inteärstorattjagspyr".
Men nu är jag hemma, och gött äre.

Våran instruktör idag (som för övrigt är väldigt bra) nämde något väldigt intressant.
Vi körde pulscykling och det är när man har ett pulsband fäst vid bröstbenet som ska mäter pulsen under passet. Allas deltagares (som väljer att ha pulsband) puls syns på en stor skärm och man kan då enkelt följa sin egen puls och se hur den utvecklas under passets gång.
Den gula zonen är den lägsta pulsen man kan ha och den röda zonen är den högsta. Den röda zonen är alltså 90-100 % av sin egen maxpuls.

Om man tränar regelbundet ska pulsen inte gå upp till den röda zonen (90-100 %), mer än ett par gånger i veckan. Istället för att få positiva effekter av sin träning kan den istället rent av skada kroppen.

Man ska alltså försöka träna på medelpuls (oranga zonen) av sin egen maxpuls, de andra gångerna i veckan som man tränar.


*Btw så dök inte my BTTF upp idag?! Blev väldigt besviken men jag fick kämpa på med tanterna och gubbarna själv istället..


Var VAR du?!


/LinLin


Bråttom!

Heeej på er =)

Idag hade vi NO-prov i kemi och jag kände mig rädd och ledsen.. Hehe, nej då, men jag var inte så himlans säker på allt i alla fall. Men Eftersom my BTTF Mimmi hade fixat lite överrenskommelser med Eva så var det inga problem! ;-) Haha, det gick väldigt bra i alla fall.

Nu måste jag rusa för jag har lovat att vara nere på parkeringen om ca 10 minuter! Min snälla Papi ska köra mig till spinningen =)

Vi hörs!
PUSS

/LinLin


Dampii

Shalalalaa =D

Idag flög jag, Ida och my BTFF flygplan på elevens val och det uppskattades av många, speciellt ES ;-) Ida får börja träna lite med mig och Mimmen så att hon kan få samma teknik och spänstighetr i flygningen som jag och Mimmen har! Annars skötte hon sig ganska bra eller vad säger du, Mimmi?

Nationella prov i svenska idag också och det gick fint. Jag läser och förstår bra.

Eftersom min grymma Mami red åt mig idag slapp jag det. Asgött för en gångs skull =D Istället fick jag hjälpa henne att slinga håret och det gick bra ända till hon la i färgen och då upptäckte hon att hon hade blandat fel.. Så kan det gå när man inte har alla hästar hemma eller när alla indianer inte paddlar i kanoten......

Idag skulle jag tränat AFRO med Mimmen men eftersom jag bara har en gång kvar på mitt gymkort, sparar jag det till på fredag! Då blir det spinning och core på morgonen =)=)=)=)=)=)=)=) hihihihi

Nu ska jag ner och fodra min snel_hest och min leski_hest. Hörs senare PUSSSSSS

förlåt för dampet

P.S ja blir sugen på chailatte och kolaisglass nu..........

hoho

!!

JAG ÄR SÅ JÄÄÄÄVLA SUR! ALLA ÄR IDIOTER OCH KAN DRA ÅT HELVETE!!

Jag pallar inte -.-


Tagga för träning!

Äntligen ledig en stund efter att ha pluggat NO i en timma. Inte det roligaste man kan göra efter skolan men vi har provonsdag så det är bara att bita ihop och göra det. Tänker inte ta risken att komma dit och inte kunna svara på en enda fråga.

Men, nu är den tråkiga biten avklarad och nu sitter jag istället här och taggar inför träningen om lite drygt en timma! Ska självklart träna tillsammans med min BTFF Mimmi (http://mimmialin.blogg.se/)! Vi utgör alltid den bästa träningskombon =D

Idag ska vi dessutom (hör och häpna!) prova på något helt nytt. Jag lovar att skriva ikväll hur det var och vad man gjorde (jag vet att ni vill veta). Det enda jag vet är att det är mycket boxning. Jag kommer nog äga upp alla skulle jag tro. I'm the boxPRO. ;-)


/LinLin


Update från träningen

Nu är jag tillbaka efter att ha tränat, tittat på hästhoppning på TV och ätit middag. Träningen idag gick jättebra och vi arbetade mycket med lydnadsövningar och hoppade bana. Carrol var varken jättepigg eller seg, ganska lagom faktiskt och stundtals fick jag honom dit jag ville i arbetet. Det börjar faktiskt kännas som att det går framåt nu och jag hittar vilka knappar jag ska trycka på mycket bättre och mycket lättare än tidigare.

Min kära mor gjorde även ett tappert försök till att filma en del av träningen och hon lyckades ganska bra! (för en gångs skull ;-)) Vill ni att jag lägger upp det här?

Nu ska jag äta semla och umgås med familjen! Får inte glömma att måla naglarna sen heller, vanliga söndassysslan!


Arbete i snön i Tisdags!

Puss!
/LinLin


Spår i snön

Godmorgon!

Om vi ska fortsätta på det här med älgar så finns det spår ända fram till vårat fönster, bredvid TV:n, i vardagsrummet. Den måste alltså i princip ha stått och tittat in genom fönstret. Jag misstänker att det är något allvarligt fel med den här älgen. Snart knackar väl den på dörren också.. Jag är lite rädd just nu!

Om jag inte blir attackerad när jag går ut genom dörren ska jag i alla fall hoppträna med Carrol, idag. Hoppas att vi hoppar bana där hindrerna dyker upp snabbt, det är verkligen något jag måste träna på.

Träningen börjar inte förrens klockan 15:00 så jag ska träna här hemma, utan häst, innan också. Kan dock inte bestämma vad det blir. Valet står mellan pilates/styrka/boxning eller powerwalk/styrka.

Återkommer med resultat från båda delarna senare! =)



/LinLin


Älg

Vi har en älg som gömmer sig någonstanns i våran trädgård....=)
Känns tryggt.

/LinLin

BagARN

My gaaad, bullarna blev ju helt smashing-goda! =O
Jag är bra.

Nu ska jag leka lite i mitt nyss nedladdade photoshop.

/LinLin

Vilodag nr. 2

Blir en väldigt lugn lördag för min del idag. Klockan är snart tre och jag har bara ridit och gjort i ordning stallet. Idag är det vildodag från träning också. Lär bli rätt segt.

I morse vaknade jag i alla fall upp bredvid min bästis, Lotta. =) Vi gick upp och åt frukost och tittade på Bert (som vanligt). När jag gick ner till stallet åkte hon hem till sig. Lotta ska tävla i Varberg imorgon! Första tävlingen för i år, hoppas att det går bra! Lycka till, gumman! =D<3

Nu måste jag städa mitt rum.. Och skriva ett mail till min ridklubb..

.. Bakar nog bullar istället, hehe.





/LinLin


Vindruvor ska sitta i näsan!



Jäklar vad fort veckorna går nu! Idag är det fredag och det känns som om veckan precis har börjat. Jag kommer knappt ihåg vad jag har gjort de senaste dagarna och jag kan inte bestämma mig om det är positivt eller negativt. Tur att man har en blogg så att jag kan läsa den och minnas ;)

Den HÄR dagen är i alla fall inga problem att minnas. Det började med att jag klockan ringde 05:40 men jag snoozade i 10 mintuter, orkade verkligen inte gå upp. Sedan åt jag en banan och packade i ordning träningskläder och gjorde frukost bestående av vaniljyoughurt, banan, keso, hallon och kanel. Strax efter halv 7 bar det iväg till den vanliga fredagssysslan, spinning!

Skolan flöt på som vanligt och jag slutade 13.50. Tog bussen hem och hämtade massa kläder som jag fick av Johanna =) Gött att vara liten ibland!

Idag blev det galopparbete för Carrol. Gick väldigt bra och han var pigg och positiv framåt (inte bakåt). Red både på vägen och galopperade på lite småvägar med mycket snö. Blev bra träning för både mig och honom =)

Nu kom precis min bästis hit. Hon ska sova här och nu ska vi titta igenom kläderna jag fick! puss

/LinLin 


Snygg header på gång!

Precis kommit in i huset. Jag var nere och red och fixade med grejer i stallet så nu är den biten klar. =) Om en stund när jag orkar ska jag träna pilates och boxas lite på min grymma boxsäck i mitt rum =D Hihi

Nu ska jag lägga in min header också! Har precis fått den av Gustav bby som har gjort den, så fin! <3

 Gurramurra på nyår =)


Gå in på Mimmis blogg!

Eftersom min älskade BTFF Mimmi har länkat mig på sin blogg ska jag självklart göra reklam för henne här med!
http://mimmialin.blogg.se/

Läs den!

Gå in på Axels blogg!

Sitter i skolan och tänkte bara slänga in en länk till min älskade väns Axels blogg!
http://axeldagefterdag.blogg.se/

Lilla axel

Hagge är här! <3

Äääntligen har min älskling kommit hit =D Hon åkte med mig hem från skolan och nu har vi precis kommit upp från stallet =) Blir bara ett kort inlägg för har lovat att besöka min BTFFs nya blogg :)

PUSS
/LinLin ft. Hagge


Gammal bild, great times =D<3(De är inte dåliga nu asså..)


Orsaken till spinning

Jag skulle vilja säga att träningen idag var helt uuunderbar och fantaaastiskt rolig - men det var den inte. Egentligen har jag lite svårt för att hitta träningsglädjen när jag tränar spinning. Det är så enformigt och mjölksyran jag får är inte att leka med. Ändå fortsätter jag att gå på spinningklasser och jag har kommit fram till den här slutsatsen:
-Visst, det kanske inte är fantastiskt roligt alla gånger men känslan efteråt, när jag knappt kommer ner för trapporna för att jag har kört ut mig så totalt, är svår att uppnå på annat sätt. Men är det värt det? - Ja, men bara några gånger i veckan.

Idag kände jag dessutom av lite smärta i foten under cyklingen i uppförsbackarna och det bidrog ju inte direkt till det positiva. Att jag och min BTFF, Mimmi, ville gå upp och slå instruktören riktigt hårt för att han är dum i huvudet och spelar den sämsta musiken, gör det inte heller bättre. Dessa känslor uppstod dock bara under passets gång.

Nu har jag ätit klart min youghurt, keso, banan och kanel- blandning och ska bege mig upp mot soffan. Hörs imorgon!

/LinLin

TRÄNATRÄNATRÄNA!




Hej på er! =D

Idag är en bra dag. Jag är glad och lycklig och sjuuukt taggad inför spinning ikväll! Fyfan va gött att träna ordentligt nu när foten nästan är helt bra.

Vad tycker ni om den nya designen förresten? Den är inte helt klar än, ska försöka hitta någon som kan fixa en snygg header och så ska jag ändra typsnitt och grejer idag! =D

Gick in på en hemsida, http://www.designadinblogg.se/ - den hjälpte mig sjukt mycket! Så om ni vill ha tips och svar om hur man gör om sin blogg, gå in där!

Hej
/LinLin


RSS 2.0