Färg på naglar?

Det blev ingen Lotta hos mig ikväll =( Både jag och hon var tvugna att vara hemma imorgon eftersom vi har några snela_hestar som ska släppas ut. Jag gör det bästa av situationen och tar det långa benet före det korta upp till TV:n och målar naglarna!

Hörs /LinLin

Bästis på ingång!

Snart kommer Charlotte, Lotta, Haglund, Hagge, Biggii, Älskling, Bästis, Snyggo, Fuling, Björn's, hit. Ja, kärt barn har många namn. =)




HAHA!


Minii hjärta Biggii


Schteekarna!


Ska jag behöva ta konsekvenserna? =O

Åååh, vad jobbigt. Jag glömde att avboka mig från spinningen i fredags morse och nu kan jag inte boka några andra pass innan jag har kontaktat receptionen! Jag har väl lite av telefonskräck och hatar att ringa till människor som jag inte känner. Ännu värre BE dem om saker. Mamma sa att jag skulle ringa och säga att jag blev sjuk och glömde att boka av mig... Men tänk om dem ba "okej, men det är inte vårat problem?", vafan ska jag säga då?! Aja, får väl fjäska lite med Papi och be honom göra det... Man ska väl inte utsätta sig för saker om det finns risk för förnedring??

Dagens planer är lite suddiga, haha. Ridningen är avklarad och egentligen behöver jag plugga, städa och fixa i ordning naglarna. Istället vill jag mest sitta här och slappa eller kanske träna lite senare.. Aja, vi får se vart dagen tar vägen!



/LinLin


Klockan är mitt i natta..

usch leeskigt såg en film, Number 23, kommer inte kunna sova inatt =( Jaja, jag ska försöka ta det långa benet före det korta och krypa ner i sängen nu ändå. Ha det fint puss

LinLin

Tidaholm!

Nu är jag äntligen hemma efter en lång tävlingsdag i Tidaholm! Det har varit riktigt kallt, det var -26 grader bara några mil ifrån men solen strålade så vi kunde uthärda det.

Jag hoppade bara en lättb med Carrol och det gick jättebra! Direkt när jag satt upp kände jag att han var på bra humör, han var riktigt laddad och tyckte det var jättekul att komma ut på tävlingsbanan igen! =D På framhoppningen var han pigg och glad och hoppade jättebra så därför gick vi in på banan med bra självförtroende. Väl där inne var han helt suverän. Han brydde sig inte om lite missar från min sida här och där utan löste det utan problem, underbar som han är!


 På väg till lastbilen! =)


Tjåckisarna =P


Bringing sexy back ;)


Läggdags =)


Nu ska jag bara borsta tänderna och sen krypa ner i sängen! Klockan är ställd på halv sju imorgon så jag får se till att få ordentligt med sömn =) Jag hoppas, hoppas, hoppas att foten är bättre imorgon så att jag slipper gå runt och halta hela dagen.. Får väl stanna upp till 22:22 då.. Haha =D

 

Trevlig natt!
LinLin


Fredag men ingen spinning

Jäklar va skönt med fredag. Ännu en skolvecka avklarad och jag sitter här med samma känsla som jag alltid får på fredagar. Trött och tom. Ingen energi för något speciellt, jag vill mest sitta stilla och inte göra någonting. Det är bara på morgonen jag orkar ta tag i någonting. Det blev dock inte någon spinning som jag hade planerat. Fick inte belasta foten eftersom jag ska tävla imorgon. Riktigt surt men jag antar väl att det är det rätta.

Efter ridningen idag så packade jag klart allting för imorgon. Ska till Tidaholm och hoppa en lättb, första tävlingen för året och jag känner likadant som med fredagar. Ingenting. Det tror jag i och för sig kommer ändra sig när morgonen kommer!

Hopptränade igår och det gick faktiskt helt okej med foten. Kunde inte inverka så mycket med den men jag var tvungen att hålla den helt stilla för att inte få ont och det skadar ju inte!
   På grund av träningen igår tittade jag på Robinson på datorn idag istället. Håller på Sanna, tycker att hon förtjänar en vinst! Hon är envis och jävligt tuff, jag gillare.


                                Haha, i lastbilen senast! Finn ett fel? =P


Uppdaterar mer senare! =)

LinLin

Äntligen hoppträning!

                                             Jag och Carrols express samott <3

Åhh, jag är så glad! Idag får jag rida för första gången på en vecka och det är till och med hoppträning =D Fyfan va gött.

Har tejpat foten nu också och jag kan nääästan gå normalt så det borde inte bli några problem! =)

Dagens ena träningspass utfördes när de andra hade idrottslektion, jag fick låna en spinningcykel och så körde jag lite överkropp (som vanligt)..

Cykel - 20 min
Armhävningar - på ett ben
Vanliga raka crunch
Sneda crunch

Dips

Det var allt jag hann med och det kändes i kroppen att jag hade tränat överkropp igår också. Imorgon hoppas jag att det blir spinning med Mimmi 06:45, bara inte foten blir värre.

Nu ska jag göra lite kaffe (värma vatten i mikron och hälla i pulverkaffe + ca en halv liter mjölk), och plugga inför SO-provet imorgon!

Herra =)
LinLin

Boxning på schemat

Ååhh... VARFÖR åkte Cimon ut i Paradise Hotel igår?! Så jävla sur blev jag det är ju honom man har hejat på, jag trodde ärligt talat att han skulle vinna. Hatar alla somk är kvar nu kommer aldrig mer kolla på programmet igen.
   Hahahah herregud, jag har tittat på PH fyra gånger eller något och ändå blir jag helt besatt! INTE normalt..

Idag var det en vanlig skoldag med spanska, svenska, matte och NO. Vi har ny spanskalärare och hon är faktiskt sjukt bra. Lärt oss mer på en vecka än vad vi gjorde på hela förra terminen. Typ. I svenskan jobbar vi med fördjupningsarbeten och jag är snart klar. Skönt. Matten och NOn ska vi inte prata så mycket om, hahaha så jäkla kul hade vi i alla fall!
   Idag hade jag på mig mina svarta leggings med nitar, en korallfärgad klänning, lila, glansig midjdekort tröja och ett svart, silvrigt halsband. Ganska bra i alla fall.


Har bestämt mig för att inte rida idag och så hoppas jag att foten är bra till imorgon istället då det förhoppningsvis blir hoppträning! Åh, vad jag längtar. Tur att jag har så snälla människor runt omkring mig som hjälper till och ställer upp! En fet kyss till er =D
   Idag ska jag istället försöka boxas lite och göra lite överkroppsövningar. Längtar efter att ta ut mig ordentligt!




hjälp sökes

  • Kan man fortfarande göra profil??
  • Någon som vill göra min design??

hej


Pulkapappa?

Hej på er 

Guud, jag längtar verkligen efter sommaren nu! Trött på all snö/slask, att man riskerar att bryta benen av sig om man går ut och springer och att det är så j*vla grått! I december var vintern asgo, då ska det vara snö och kallt så att man kan åka pulka och frysa röven av sig. Då vet man att det snart är jul och då blir allting mycket roligare och mer förväntansfullt.(haha)
   Men nu. Allt är bara brunt, grått och vitt, typ. Inte kul! Åka pulka har jag ingen lust med, det kommer bara kännas jättekonstigt eftersom jag redan har ställt in mig på att det är vår. De här månaderna i början på året är de segaste!

Idag var det i alla fall en vanlig skoldag. Orkar inte skriva vad vi gjorde eftersom ingen bryr sig. Hade med mig kryckorna men orkade inte använda dem eftersom ja kan gå ganska bra på foten nu. =) Det går sakta men säkert frammåt och jag tar det långa benet före det korta i alla fall!

Precis druckit kaffe (wohoo jag är så mogen) och sitter och funderar på vad jag ska hitta på ikväll... Jag har ett otroligt intressant liv just nu och det är därför mina inlägg blir så festliga.. Men aherrå

Vad vill ni att jag ska skriva om här förresten? Tänkte att detta skulle bli en blogg om träning först men eftersom jag bara sitter och inte gör någonting just nu så går det inte så bra. Kom med förslaag =)

Nu ska jag kissa (=
LinLin

                                                              Johanna har börjat övningsköra nu i vinter =)

HAHAHAHA

HAHAHAHAHA herregud detta gjorde min dag!!

http://www.youtube.com/watch?v=g7jU2BNcKUk

Detta är min bästa vän, Lotta....Ser någon likheten?



:D<3

Förlåt........


Måndag 25/1

Riktigt seg dag. Riktigt seg helg med för den delen.

I torsdags spelade vi handboll på idrotten. Tror ni inte att klantarslet här lyckas vrida till foten och stuka den! Fy fan, smärtaaa... Sen dess har jag hoppat runt här i huset på ett ben med den uppsvullnade foten i släptåg. Det positiva är väl att jag har förbättrat balansen avsevärdt och att jag har insett värdet av att ha två fungerande fötter! Lider verkligen med alla som är lika invalida som jag just nu. =(

Jag var i skolan idag och det var riktigt gött. Jobbade med mitt fördjupningsarbete i musik, såg på två NO-filmer och skrev en engelskauppsats. Kul att jag får något att sysselsätta mig med på dagarna, haha.

Mina träningspass i förra veckan har blivit något ensidiga eftersom jag bara har en fot till mitt förfogande. Men jag gör det bästa av situationen! =D

Idag såg det ut såhär:

*Crunch - raka och sneda magmuskeln

*Sidlyft - Ligg på sidan och lyft ett ben i höfthöjd på utandning. Andas in och klistra ihop det med det andra. Nästa gång gör man samma sak med lyfter det övre benet högre. Tränar de sneda magmusklerna.

*Armhävningar på ett ben - tränar bröst och stabiliteten i hela kroppen.

*Ryggövning, pilates - Ligg på mage med armar och ben ut från sidorna så att kroppen formas som ett X. Lyft upp armar och ben på utandning och för bak armarna (tänk att skulderbladen ska gå ihop), samtidigt som du pressar innanlåren mot varandra. Tänk simmtag.

Som sagt blir det lite klent med träning och detta gör mig rastlös och deprimerad... Haha, jag vet, jag har ett träningsberoende! Hoppas på asgrymm träning så snart som möjligt med Mimmi min BTF! =D

hej =)
LinLin









Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0